Werkstudent Inkoop (16-20 uur)

Werkstudent Inkoop (16-20 uur)

Wie zijn wij?

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig. Capi is een innovatief en groeiend bedrijf. Vooruitgang zit in de genen van Capi. Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘Grow a greener life.’ Hiermee werken we niet alleen aan een betere toekomst voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.

 

Wat ga jij doen?

Als Werkstudent Inkoop werk je mee op de Supply Chain afdeling van Capi Europe. Je bent een belangrijke ondersteuning voor de afdeling.

Jij bent onder meer verantwoordelijk voor:

 • Invoeren van inkooporders en verwerken van orderbevestigingen;
 • Monitoren van het inkooptraject van offerte tot levering per lucht-, trein- of zeevracht;
 • Direct contact met leveranciers in Europa en Azië over de voortgang van leveringen;
 • Schakelen met andere afdelingen en hen voorzien van relevante informatie m.b.t. leveringen;
 • Ondersteuning bij de productieplanning van onze fabriek in Tilburg;
 • Kwaliteitscontrole uitvoeren op leveringen van onze leveranciers;
 • Monitoren van voorraadniveaus en voorstellen geven voor inkooporders;
 • Beheren van de artikeldata in de breedste zin van het woord: invoeren, controleren en valideren van de artikeldata en zorgen dat iedereen te allen tijde de juiste informatie ter beschikking heeft.

 

Wat zoeken wij?

Je bent leergierig en stelt je proactief op in de uitdagingen die een wereldwijde leveranciersketen met zich mee brengt. Terwijl je administratieve werkzaamheden graag zelfstandig en gestructureerd uitvoert, stel je jezelf graag op als teamspeler en denk je graag mee met stakeholders binnen en buiten de organisatie. Je bewaart het overzicht en werkt accuraat. Daarnaast kun jij de volgende eigenschappen afvinken:

 • Je doet een HBO of WO studie in de richting van Supply Chain, Economie of Logistiek;
 • Affiniteit met inkoop en internationale leverancier ketens;
 • Ervaring met Excel;
 • Hands-on mentaliteit
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Woonachtig in regio Tilburg.

 

Wat bieden wij?
Capi biedt een uitdagende en verantwoordelijke functie met een internationaal karakter. Een goed marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een innovatief bedrijf met een informele werksfeer. Binnen een Supply Chain team bestaande uit verschillende specialismen, beheer jij de administratieve tak van de inkoop en ondersteun je bij verschillende projecten. Je hebt een nauwe samenwerking met je team, maar ook met andere afdelingen en externe partijen. Je neemt plaats in een klein en hecht team in een gezellig bedrijf. Er is ruimte voor gezelligheid, maar er moet ook hard gewerkt worden. In ons nieuwbouwpand is genoeg inspiratie op te doen in onze verschillende vergaderruimtes en de Capi Experience/ showroom. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te sporten in de fitnessruimte.

 

Ben jij een aanpakker en voel je je helemaal thuis in een internationale organisatie die hard aan het groeien is en waar elke dag anders kan zijn? Dan zien we jou graag snel bij Capi Europe!

 

Je kunt je CV en motivatie sturen naar HR: hr@capi-europe.com.


Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
hr@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld