Medewerker verkoop binnendienst Duitsland

Medewerker verkoop binnendienst Duitsland (m/v)

Wie zijn wij?

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. We leveren aan meer dan 60 landen wereldwijd. Capi is een innovatief en groeiend familiebedrijf, vooruitgang zit in de genen van Capi. Zo kijken we altijd verder naar nieuwe mogelijkheden om te groeien, misschien wel met jouw talent! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘Grow a greener life.’ Hiermee werken we niet alleen aan een betere toekomst voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties. 

Wat ga jij doen?

Je bent het aanspreekpunt voor klanten, prospects of andere relaties in de Duitstalige markt Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid spelen dan ook een belangrijke rol in je werk. Je adviseert klanten en bent betrokken bij het gehele order-to-cash proces. 

Als Sales Support medewerker vorm je de schakel tussen Accountmanagers en de afdelingen logistiek, finance en inkoop. Dat betekent dat je veel contact hebt met allerlei collega’s en dat vraagt om een goede communicatie in het Nederlands en Engels en het aan kunnen brengen van structuur in jouw dagelijkse werkzaamheden. 

Je streeft naar een vloeiend verkoopproces en een maximale klanttevredenheid. Tevens draag je met jouw kennis een steentje bij aan het optimaliseren van onze processen. 

Welke eigenschappen heb je in huis? 

 • Vlotte communicatie in het Duits en Engels 
 • Gestructureerd en goed georganiseerd; 
 • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden; 
 • Handig met MS Office en interesse in het werken met een ERP systeem; 
 • Ervaring op een Sales Support/ Customer Service afdeling 

Wat bieden wij?

Bij Capi Europe bieden we een baan binnen een dynamische omgeving met een hecht team en informele werksfeer. Wekelijks wordt vers fruit en verse soep geserveerd. 

Het moderne hoofdkantoor heeft vele extra’s voor personeel zoals een game room en evenementen locatie. Naast de maandelijkse borrel organiseren we ook leuke activiteiten voor het personeel. Zo staan we bijvoorbeeld stil bij speciale dagen en is er een mogelijkheid om naar leuke evenementen in de omgeving van Tilburg te gaan. 

Wij houden iedereen graag betrokken bij het bedrijf door Kwartaalupdates waarbij de directie je bijpraat over alle belangrijke ontwikkelingen binnen Capi Europe. 

Een warm welkom door ruim 75 enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in Tilburg 

 • Een internationale werkomgeving met een informele werksfeer 
 • Ruimte voor groei op het gebied van vak inhoud en verantwoordelijkheid 
 • Personeelskorting op onze producten. Pas op! Je hele huis staat straks vol met potten en planten 
 • Pensioenregeling waarin je geen eigen bijdrage betaalt 
 • Regelmatig leuke feestjes, borrels en andere gezellige activiteiten 
 • Wij zorgen ervoor dat je fit blijft: maak gebruik van ons fietsplan en wekelijkse hardlooptraining 
 • Reiskostenvergoeding 
 • Jaarlijks 25 verlofdagen 

Interesse? 

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of over werken bij Capi Europe dan kun je contact opnemen via hr@capi-europe.com 

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
hr@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld