Trends

Interieur trends 2023

Natuurlijke look

Een echte interieurtrend in 2022 is een natuurlijke look in combinatie met duurzaamheid. Onze Made in Holland Nature collectie sluit perfect aan bij deze trend. Haal je eigen mini jungle in huis met een aantal grote planten of mix en match net zo lang tot je de perfecte combinatie hebt. Wil je deze look in je huis introduceren maar het aan de andere kant ook eenvoudig houden? Kies dan gewoon één blikvanger in je interieur. Je zult zien, dit past bij allebei: de natuurlijke trend en een harmonieuze, evenwichtige stijl. De Capi Made in Holland Nature collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende stijlen: Clay, Rib en Row.

Binnen en buiten versmelten

Verbind je interieur met de natuur. Laat je inspireren door de architectuur en de omgeving en creëer deze stedelijke, natuurlijke look binnen. Deze trend is gemakkelijk te volgen met de Made in Holland Urban collectie. Deze plantenbakken hebben een strak design en een no-nonsense uitstraling, dus ze zijn precies wat je zoekt bij deze trend. Ontsnap aan je drukke, dagelijkse leven en geniet van het bijzondere design en de natuur in je eigen huis. De Capi Made in Holland Urban collectie is verkrijgbaar in 2 stijlen: Smooth en Tube.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is en wordt met de dag belangrijker. Wij als Capi Europe zijn ons zeer bewust van deze trend. De productie van onze Made in Holland collectie vindt plaats in Tilburg, Nederland en deze bloempotten worden geproduceerd in een 100% klimaatneutraal proces. Je herkent ze aan de oranje kleur binnenin. Dit kleurrijke binnenwerk is voorzien van een unieke dubbelwandige isolatielaag, die de wortels van de planten beschermt. Daarnaast zijn de plantenbakken ook nog eens ontzettend mooi. Ze zullen je interieur, tuin, balkon en terras echt opfleuren en er is voor elke stijl wel een passende.