Technische dienst medewerker (40 uur p.w. / dagdienst).

Capi Europe maakt duurzame design bloempotten en producten voor binnen en buiten. Een deel van onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg en we leveren uit naar meer dan 60 landen wereldwijd. We hebben ons tot doel gesteld om onze productie in Tilburg verder te gaan uitbreiden. Dat betekent dat we meer machines aan ons machinepark gaan toevoegen. Om dit machinepark goed te kunnen onderhouden willen we onze technische dienst uitbreiden met een eersteklas techneut! Ben jij deze techneut?

 

Wat ga jij doen?
Als TD-medewerker zorg jij ervoor dat ons machinepark, bestaande uit rotatiemachines en robots, optimaal werkt. Je voert onderhoud uit en lost storingen op. Dit doe je voornamelijk zelfstandig en in samenwerking met de hoofd technische dienst. Om dit te kunnen doen moet je kennis hebben van elektro en mechatronica. Enige laservaring en ervaring met constructiewerken is ook erg prettig. Het is een zeer brede functie waar je jouw technische kennis en ervaring volledig in kwijt. Kortom; wij zoeken eigenlijk een rechterhand voor de hoofd technische medewerker.

 

Jouw profiel

  • Een echte techneut met twee rechterhanden;
  • Leergierig met een passie voor techniek;
  • Kennis van elektra in combinatie met mechatronica;
  • Laservaring of de wil om dit te leren;
  • Ervaring met metaalbewerking of de wil om dit te willen leren;
  • Je bent servicegericht, georganiseerd en proactief.

 

Wat bieden wij?
Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een leuk en klein team met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Een goed basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een innovatief bedrijf met een informele werksfeer. Er is ruimte voor gezelligheid, maar er moet ook hard gewerkt worden. We stimuleren een gezonde leefstijl en verzien je van gezonde snacks en organiseren regelmatig leuke (sportieve) uitjes. In ons pand heb je ook de mogelijkheid om gratis te sporten in onze fitnessruimte.

Ben jij een doener en voel je je helemaal thuis in een organisatie die hard aan het groeien is en waar elke dag anders kan zijn? Dan hoort deze baan bij jou!

 

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
HR@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld