Teamleider Productie

Teamleider Productie (full-time)

Heb jij affiniteit met het aansturen van medewerkers en techniek en ben jij opzoek naar een afwisselende functie? Dan is de rol van Teamleider Productie bij Capital Ornaments echt iets voor jou!

Wie zijn wij?

Capital Ornaments is onderdeel van Capi Europe. Capi Europe maakt design bloempotten voor binnen en buiten. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg waarbij levenslange garantie symbool staat voor de Nederlandse kwaliteit die we bieden. Capi is een innovatief, jong en groeiend familiebedrijf. Vooruitgang zit in de genen van Capi. Zo kijken we altijd verder naar nieuwe mogelijkheden om te groeien, misschien wel met jouw talent! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘Grow a greener life.’ Hiermee werken we niet alleen aan een betere toekomst voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.

Jouw rol

Belangrijk in deze functie is dat je op een praktische manier leiding geeft aan je team. Je zorgt er voor dat de juiste man op de juiste plaats staat en bent daarnaast verantwoordelijk voor het coachen en  ontwikkelen van jouw medewerkers. Als Teamleider geef je leiding aan 2 teams van 3 personen welke in 2 ploegen werkzaam zijn.  Bij gebleken geschiktheid zal er binnen 12 maanden een functie van Productiemanager vacant komen.  Daarbij ben je onderdeel van het MT en eindverantwoordelijk voor de gehele Business unit.  

Door middel van het opstellen, uitvoeren en bewaken van een duidelijk operationeel plan draag je zorg voor medewerkers en (interne) klanten. Plant en deelt binnen gekomen orders in en bewaakt de voortgang. Je zorgt ervoor dat alle materialen aanwezig zijn en zorgt voor een adequate afstemming voor ombouw, reparatie en onderhoudswerkzaamheden.

Functie-eisen:

 • Je hebt branche en product kennis
 • Liefst een technische opleiding en een aantal jaar ervaring in het leiden van een productie organisatie
 • Je bent enthousiast, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Kennis van kantoorautomatisering en personeelsbeleid

Wat bieden wij jou?
Bij Capi Europe bieden we een baan binnen een dynamische omgeving met een hecht team en informele werksfeer. Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk en de bloempotten die wij in Nederland ontwikkelen worden 100% klimaatneutraal geproduceerd. Als medewerker bij Capi Europe neem je jouw favoriete exemplaar met korting mee naar huis!

In ons moderne pand is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitness zaal, iedere week wordt er vers fruit ter beschikking gesteld en naast de maandelijkse borrel organiseren we op speciale dagen leuke dingen. Zo staan we bijvoorbeeld stil bij complimenten dag en serveren we pompoensoep met Halloween. Op deze manier zorgen we ervoor dat er op de werkvloer ruimte is voor vitaliteit.

Daarnaast houden wij iedereen graag betrokken bij het bedrijf door middel van showroom sessies waarbij de directie je bijpraat over alle belangrijke ontwikkelingen binnen Capi Europe. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij:

 • Een warm welkom door ruim 75 enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in Tilburg
 • Een internationale werkomgeving met een informele werksfeer
 • Ruimte voor groei op het gebied van vak inhoud en verantwoordelijkheid
 • Personeelskorting op onze producten. Pas op! Je hele huis staat straks vol met potten en planten
 • Pensioenregeling waarin je geen eigen bijdrage betaalt
 • Regelmatig leuke feestjes, borrels en andere gezellige activiteiten
 • Wij zorgen ervoor dat je fit blijft: maak gebruik van ons fietsplan, de interne sportruimte en wekelijkse hardlooptraining
 • Jaarlijks 25 verlofdagen

 

Interesse?

Solliciteer dan direct door een mail met jouw cv + motivatiebrief te sturen naar hr@capi-europe.com.

 

hr@capi-europe.com
Tel. +31 13 511 50 50

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Acquisitie n.a.v. de vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
hr@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld