Garantie Capi Europe - altijd verzekerd voor aankoop van bloempot

Tien jaar garantie

Capi Europe geeft op elk product een garantie van 3 jaar en op de Tutch collectie een garantie van 10 jaar op productiefouten! Indien je een pot uit de Tutch collectie buiten zet, vergeet dan niet om er een afwateringsgat in te boren. Dan is hij vorstbestendig.

Mocht er tijdens de garantieperiode iets met uw Capi pot gebeuren of toont de pot gebreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan voor een passende oplossing zorgen!

De meeste van onze potten zijn vorstbestendig, dit geldt enkel wanneer de pot is voorzien van een afwateringsgat. Het is echter wel belangrijk dat de pot bij vorst van de grond staat. Wanneer de pot geen pootjes heeft dan dient de pot bij vorst op een plank of onderzetter geplaatst te worden. Zorg er daarnaast voor dat het gat onderin de pot vrij blijft zodat er geen water in de pot kan blijven staan. Water zet bij vorst uit en kan er voor zorgen dat de pot scheurt of barst.

Wanneer de pot gevuld is, mag u de pot niet meer verschuiven. Door het gewicht van de hydrokorrels en potgrond zou de pot hierdoor kunnen scheuren.

Artikelen uit onze indoor collectie worden met de hand gemaakt en zijn hierdoor niet gegarandeerd 100% waterdicht. Het is belangrijk dit thuis eerst te testen.

Mocht er toch iets mis zijn met uw pot of heeft u een vraag? Gelieve een mail te sturen naar service@capi-europe.com of te bellen naar 013-5115050. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.