Capi Stuff

Outdoor decoratie

Elke tuin vraagt om accessoires waarmee je het terras of balkon mooi kunt decoreren. Vandaar dat Capi Europe een aantal outdoor accessoires biedt, die naadloos aansluiten op de verschillende collecties bloempotten. Zo biedt Capi een leuke bolle olielamp voor buiten in verschillende maten, maar ook een stoere, zwarte schaal voor een elegante tuintafel decoratie.

Olielampen voor buiten
Olielampen zijn onmisbaar om ’s avonds de tuin te voorzien van de juiste sfeer. Capi Europe biedt hiervoor de olielamp bol. Deze bolle olielamp wordt gemaakt van echt terrazzo en zijn dus weersbestendig. Deze zwarte olielamp is verkrijgbaar in drie formaten. Zet bijvoorbeeld twee stoere grote olielampen naast elkaar, of combineer een gezellig stukje met de verschillende groottes.

Olielampen voor buiten geven een elegante en stoere touch aan de tuin. Daarnaast kunnen ze uitstekend dienen als sfeerlichten, door de mooie vlammen die uit de bolle olielamp komen. Let op met kinderen als de olielampen branden! Wij adviseren om de olielamp bol op een plaats neer te zetten waar kinderen niet bij kunnen.

Lonten
Bij olielampen horen natuurlijk lonten. Zo kunt u het hele jaar door van uw olielampen blijven genieten. Capi heeft korte lonten voor de kleine en medium olielampen en wat langere lonten voor de grote olielamp.

Decoratie tuintafel
Onze tijdloze schaal kleedt een tafel op de juiste manier aan. Deze elegante zwarte schaal is ook nog eens multifunctioneel. Leg er op een zomerse dag wat fruit in of laat er een klein laagje water inlopen, zodat de vogels eruit kunnen drinken. Zo creëer je eenvoudig mooie tuintafel decoratie. Ook deze schaal is, net als de bolle olielampen, gemaakt van terrazzo en is dus stevig en weersbestendig. Let er bij vorst wel op dat er geen water in de schaal blijft staan. Door de druk van het ijs zou de schaal kunnen breken.

Gebruiksaanwijzing Olielampen