Capi Care

Verleng de levensduur van onze producten met de beste onderhoudsproducten. De potten uit onze outdoor collectie zijn vorstbestendig. De pot is echter alleen bestand tegen vorst wanneer deze is voorzien van een afwateringsgat. Daarnaast is het belangrijk dat de pot bij vorst van de grond af staat. Wanneer de pot geen pootjes heeft dan kan de pot op potvoetjes geplaatst worden. Potvoetjes van Capi Europe zijn er in een ronde vorm voor ronde potten en in een vierkante vorm voor vierkante of rechthoekige plantenbakken.

Weersinvloeden over een lange periode of kleine beschadigingen kunnen het product enigszins aantasten. Met de onderhoudsmiddelen van Capi Care verdwijnen lichte beschadigingen en komen de originele kleur en diepe glans weer helemaal terug.

 

Bloembaklak
De bloembakkenlak is speciaal ontworpen voor onze zwarte lichtgewicht terrazzo-producten. De lak zorgt ervoor dat de intens zwarte kleur weer naar boven komt.
Het MAX onderhoud en beveiligingsproduct reinigt de bloempot en is vuilafstotend.

Terrazzo Care
Voor de zwaar terrazzo-producten is er een vlekstop en Chinese inkt ontworpen. De vlekstop is een impregneermiddel die vlekken tegen gaat. Met de zwarte Chinese inkt is het mogelijk om de intens zwarte kleur van het terrazzo-product terug naar boven te halen.

Inzetpotten
Onze inzetpotten maken het mogelijk om buitenpotten nu ook binnen in het interieur te gebruiken. Indien je een pot met een afwateringsgat hebt, kun je die zonder inzetpot niet binnen gebruiken, want dan beschadigt je vloer. Bij een gat in de pot dien je dus altijd een inzetpot te gebruiken.

Onze potten die geproduceerd zijn in Nederland kun je wel binnen gebruiken zonder inzetpot, want die worden geleverd zonder afwateringsgat. Let op: wil je deze potten buiten gebruiken, dan dien je zelf een afwateringsgat in de pot te boren. Dit gat moet ongeveer de grootte van een twee euro muntstuk hebben.

Mocht je nog vragen hebben over het onderhoud van jouw bloempot of plantenbak, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze servicemanager. Op werkdagen bereikbaar tussen 8-17 uur op +31 (0)13 511 50 50 of via service@capi-europe.com.