Open sollicitatie

Open sollicitatie 

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. We leveren aan meer dan 70 landen wereldwijd. Onze Nederlandse productie is duurzaam en vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. We zijn een innovatief en groeiend bedrijf. De laatste jaren hebben we zelf nieuwe productierobots kunnen verwelkomen, evenals nieuwe collega’s en er is ook nog plek voor jou! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: Grow a greener life.  

Binnen Capi hebben we verschillende werkgebieden, waardoor wij mensen met allerlei opleidings- en werkachtergronden kunnen ontvangen. Een deel van onze collectie wordt in onze eigen fabriek in Tilburg gemaakt, waardoor technische kennis bij ons van groot belang is. Onze operators worden intern opgeleid om te werken met onze eigen productietechniek. Naast het productieproces speelt ons logistieke proces een grote rol. Verschillende functies op verschillende niveaus zijn te vervullen binnen ons magazijn en de logistieke afhandeling. Van logistiek planners tot magazijnmedewerkers.

Daarnaast heeft Capi verschillende functies binnen diverse afdelingen als sales, marketing en finance. Zo is onze binnendienst verantwoordelijk voor klantonderhoud met klanten uit meer dan 70 landen. Binnen deze afdeling is dus altijd ruimte voor meertalige en gedreven medewerkers om wereldwijde marktafzet te onderhouden en te vergroten. Ons Duitse en Franse afzetgebieden blijven groeien, wat veel kansen biedt.

Bij Capi staat innovatie en gedrevenheid hoog in het vaandel. Samen streven we naar een prettige en leerzame werkomgeving. Wij zoeken mensen die zich hierin kunnen vinden en die samen willen bouwen aan onze missie: Grow a greener life. Kun jij je hierin vinden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden op binnen jouw opleidings- en/ of werkgebied.

hr@capi-europe.com
Tel. +31 13 511 50 50

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Acquisitie n.a.v. de vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
hr@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld