Nieuwbouw - Capi Europe

Bouwen aan een duurzame toekomst

Vanwege de sterke groei gaat Capi Europe eind 2017 verhuizen naar een gloednieuw pand op het bedrijventerrein Vossenberg West II in Tilburg, waar onder andere de productiecapaciteit van de Made in Holland potten verdrievoudigd gaat worden.

Na de keuze voor reshoring in 2012 is het nieuwe pand een wens die uitkomt. De Made in Holland potten worden met hoogwaardige grondstoffen gemaakt en op een duurzame manier geproduceerd. Door lokaal te produceren houden we productie in eigen hand en gaan we een duurzame toekomst tegemoet.

Bekijk actuele drone beelden

De bouw van onze nieuwe locatie is sinds februari 2017 al in volle gang. Het is de bedoeling dat de fabriek, de expeditie en de showroom klaar zijn per half november: met dit tempo gaat dat zeker lukken.

Vanaf eind dit jaar zullen alle medewerkers werkzaam zijn in het nieuwe hoofdkantoor. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan de toekomst.

nieuwbouw

Facts & figures

Het kantoor, de showroom, de fabriek en het magazijn worden veel groter, zodat we aan de snel stijgende vraag naar Capi potten kunnen voldoen. Het gloednieuwe pand van Capi gaat maar liefst een perceeloppervlakte van 38.470 m2 beslaan aan de Asteriastraat. Deze veranderingen betekenen ook dat we meer arbeidsplaatsen kunnen creëren en we ons team nog verder kunnen uitbreiden. Check regelmatig onze website voor interessante vacatures.

Het aantal productierobots wordt verdrievoudigd, het streven is om met 18 robots aan de slag te gaan. Op dit moment produceren we met 6 robots en met een 24/7 productie zal het aanbod van Capi potten dus flink gaan groeien. Met 18 laaddocks kunnen de bestellingen snel naar de klant toe.

Made in Holland productie

Voortgang nieuwbouw