Nieuwe collecties 2019

Nature Clay
Made in Holland

Rib balkonbak
Nieuw model

Nature Loop
Indoor

Nature Wave
Indoor

Nature Stone
outdoor

Lux Arc
indoor

Lux Stripes
indoor

Lux Split
indoor

Lux indoor

Naast de grote, minimalistische bloembakken heeft de Lux collectie ook een aantal indoor series toegevoegd. De Lux indoor serie zijn makkelijk in te passen in een modern en Scandinavisch interieur.

Zo is er de nieuwe Lux Arc. De naam doet het al vermoeden; deze serie is gebaseerd op tijdloze architectuur. Een perfecte combinatie tussen minimalistisch en groots design. De nieuwe serie Lux Stripes doet zijn naam eer aan en heeft een verticaal gestreepte textuur. Een combinatie tussen brede en smalle strepen geven deze bloempotten een speels effect. Dan is er nog de nieuwe Lux Split textuur. Deze textuur is een splitsing van twee texturen. De bloempotten zijn half glad en half gestreept en daardoor letterlijk veelzijdig.

Lux Arc
indoor

Nieuw, groots

Lux Stripes
indoor

Nieuw, strepen

Lux Split
indoor

Nieuw, mix

Nature indoor

De Nature indoor collectie van Capi Europe heeft er twee series bijgekregen: Nature Loop & Nature Wave.

De twee binnen series zijn zoals de rest van de Nature lijn geïnspireerd op de natuur. Beide op een bijzondere manier; De Nature Loop is natuur in de breedste zin van het woord. Deze serie geïnspireerd op het eindeloze proces van de natuur, uitgebeeld door de lijnen die rondom de bloempotten heen lopen. De Nature Wave collectie is geïnspireerd op gevlochten rotan. Deze textuur laat de harmonie tussen natuur en de menselijke hand zien. Beide collecties zijn, net als de andere binnen potterie in de Nature collectie.

Nature Loop
indoor

Nieuwe collectie

Nature Wave
indoor

Nieuwe collectie

Nature Clay NL
Indoor & Outdoor

Binnen Capi zijn wij altijd op zoek naar nieuwe design en texturen. Daarom is dit jaar de Clay collectie ontworpen, als aanvulling op onze Nature-lijn. De Clay textuur is geïnspireerd op de natuur, door het nabootsen van gebarsten klei. Klei wordt hard bij het drogen en zal uiteindelijk barsten. Die mooie, onevenredige textuur die dan ontstaat, vormt de perfecte basis voor een stoere bloempottenlijn.

De egale zwarte kleur zorgt voor een rustige look met een bijzonder tintje door de textuur van de bloempot. De grijze bloempot geeft juist een frisse en moderne feeling aan de omgeving. De bruine kleur zorgt voor de natuurlijke klei look in zijn puurste vorm. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat de Clay collectie een bijzondere plek kan krijgen in ieder interieur.

Nature Rib – New model

De Rib textuur is niet meer weg te denken uit de Capi Nature collectie. Dit jaar is er een nieuw model toegevoegd aan de Rib collectie. Een lage, brede terrasbak met deze bijzondere Rib textuur. Dit model is perfect geschikt als terrasafscheiding met mooie grassoorten of bijvoorbeeld om je kruidenplantjes in te kweken.

Made in Holland bloempotten

Zowel de Capi Clay, als de nieuwe Capi Rib-bloembak zijn geheel Made in Holland. Deze bloempotten met oranje binnenkant worden ontwikkelt en ontworpen in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Hollandse potten kenmerken zicht door de oranje binnenkant.

Bij het juiste gebruik van deze potten zijn ze door de unieke isolatielaag vorstbestendig. Daarnaast zijn deze potten breekproef, super licht van gewicht en ook nog eens recyclebaar. Door deze duurzame ontwikkelingen kan Capi maar liefst een garantie van 10 jaar geven op deze Hollandse bloempotten.

Nature Stone outdoor

Naast de succesvolle indoor serie in de Stone textuur is er dit jaar ook een outdoor lijn toegevoegd aan deze collectie. De outdoor lijn bevat verschillende modellen in ivoorkleur. De Stone structuur voorziet de planten van een mooi en vol design. Hiermee haal je een opvallende look in je tuin die de planten zullen laten stralen. Het reliëf in deze Stone textuur maakt deze bloempotten extra levendig.