Marketing medewerker

Marketing medewerker

Zit regelen en organiseren in jouw bloed? Is ‘coordination’ your middle name? Als Marketing medewerker bij Capi ben je coördinator voor grote en kleine (marketing) projecten. Alles komt bij jou binnen en jij gaat met de betreffende personen een planning opstellen. De taken worden verdeeld en jij beheert de planning en de coördinatie van deze verschillende projecten. Projecten variëren van beurzen & events, de jaarlijkse brochure, offertetrajecten & aanvragen van POS materialen tot kleine ad hoc projecten. Word jij de nieuwe spin in het web op onze marketingafdeling?

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. We leveren aan meer dan 60 landen wereldwijd. Onze Nederlandse productie is duurzaam en vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Capi Europe is een innovatief en groeiend bedrijf. We groeien zo hard dat we zelfs zijn verhuisd naar een nieuwbouwpand in Tilburg. Door ons nieuwbouwpand hebben we niet alleen nieuwe productierobots kunnen verwelkomen, maar ook nieuwe collega’s en er is ook nog plek voor jou! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘De meest geliefde pottenboer wereldwijd worden’.

Werkzaamheden

 • Je organiseert en ondersteunt de beurzen. Je beheert de planning en inschrijving, maar ook het gehele traject van stand ontwerp, maken van een checklist, orderen van voorraad en stand benodigdheden, de op- en afbouw en het verloop van de beurzen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de events binnen Capi. Dit varieert van kleine rondleidingen, bedrijfsbezoeken tot grote events. Zowel de communicatie vooraf als het draaien van het event op de dag zelf is jouw verantwoordelijkheid.
 • Je onderhoudt van contacten met alle betrokkenen (in- en extern) ten aanzien van de uitvoering en de voortgang van de algemene marketingactiviteiten. Tijdens projecten verdeel en coördineer je de activiteiten met de betrokken personen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het POS-traject. Je draait het offerte traject, hebt contact met leveranciers en beheert de planning en de voorraad. Je bent betrokken bij ontwikkeling van nieuw POS-materiaal en het verbeteren van de huidige items en de in-store presentaties. Meedenken met en ondersteunen bij jaarlijkse marketingprojecten, zoals fotografie, showroom & brochure.
 • Je onderhoudt de website van Capi en hebt contact met onze webshop klanten voor de online merkbeleving. Je levert zowel de tekstuele als visuele content aan onze online klanten. Meedenken over conceptontwikkeling van marketinguitingen.
 • Adhoc zaken, zoals het bijhouden van het Narrow Casting systeem, fotoaanvragen verwerken, vullen van webshop bestanden voor klanten, gereed maken van de showroom voor gasten en interne marketing.
 • Verder ondersteun je de marketing afdeling waar nodig.

Wie bieden wij?

Capi biedt een uitdagende fulltime baan met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een innovatief bedrijf met een informele werksfeer. Binnen een marketing team bestaande uit verschillende specialismen, coördineer jij de marketingprojecten. Je hebt een nauwe samenwerking met je team, maar ook met andere afdelingen en externe partijen. Je neemt plaats in een hecht en gezellig bedrijf. Er is ruimte voor gezelligheid, maar er moet ook hard gewerkt worden. In ons nieuwbouwpand is er genoeg inspiratie op te doen in onze verschillende vergaderruimtes en de Capi Experience/ showroom. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te sporten in de fitnessruimte.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde (commerciële) HBO-opleiding
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt ervaring en/of sterke affiniteit met marketing
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent Fulltime beschikbaar
 • Je woont in regio Tilburg

Solliciteren
Je kunt je CV en motivatie sturen naar HR: hr@capi-europe.com.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
hr@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld