Manager Productie  (40 uur p/wk)

Wie zijn wij?
Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. We leveren aan meer dan 60 landen wereldwijd. Onze Nederlandse productie is duurzaam en vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Capi Europe is een innovatief en groeiend bedrijf. In ons pand hebben we onlangs niet alleen nieuwe productierobots kunnen verwelkomen, maar ook nieuwe collega’s en er is ook nog plek voor jou! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘De meest geliefde pottenboer wereldwijd worden’.

Wat ga jij doen?
Als Manager Productie ga je deel uitmaken van het MT binnen Capi Europe en ben je een belangrijk sleutelfiguur voor het succes van onze productieafdeling (Capital Ornaments).

Je bent verantwoordelijk voor de prestatie en ontwikkeling van de medewerkers in de diverse ploegen en het behalen van doelen op het gebied van productiviteit, kwaliteit, bezetting, veiligheid, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je moet kunnen schakelen op verschillende niveaus door jouw bevindingen te vertalen, zowel richting management als naar de werkvloer.

We hebben de ambitie de samenwerking zowel binnen de ploeg, tussen de ploegen onderling en andere afdelingen te optimaliseren en het algehele niveau verder te verhogen. Als Manager Productie speel jij hierin een cruciale rol. Je stelt je op als rol model op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Je staat dan ook stevig in je schoenen, hebt daadkracht, bent een coachende leider en weet mensen en teams te verbinden.

Jij bent onder meer verantwoordelijk voor:

 • Het team adequaat laten handelen tijdens storingen.
 • Het verhogen van de efficiënte en de productiviteit.
 • Het in kaart brengen van verbeteringen in het bestaande technische proces en het verbeteren van de productkwaliteit.
 • Een optimale machinebeschikbaarheid en het daarmee gevraagde eindproduct geleverd kan worden in zowel kwantitatieve en kwalitatieve zin.
 • De aansturing van het team, bestaande uit Service Technica, Operators en Assistent Operators, op dit moment 20 FT, waarbij gewerkt wordt in 5-ploegen shifts en dagdiensten.
 • Coachen en aansturen van medewerkers en het begeleiden van de persoonlijke- en Teamontwikkeling.
 • Het zorgdragen van orden en netheid binnen de afdeling
 • Het verzorgen van de inkoop voor de basisbehoeften van Productie (grond- en hulpstoffen en overige gebruiksmaterialen).
 • Het informeren van het MT (en indien nodig andere afdelingen) aangaande door te voeren verbeteringen, personeel en overige technische en administratieve handelingen.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over aantoonbare Hbo werk en/of denkniveau.
 • Je beschikt over mechanisch technische inzichten, kennis van pneumatiek en elektrotechniek.
 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving.
 • Je bent een pragmatische, daadkrachtige, oplossingsgerichte People manager die zich thuis voelt in een no nonsens organisatie.
 • Je bent een motivator en initiator die snel schakelt binnen de interne organisatie en makkelijk communiceert op verschillende niveaus.
 • De woorden veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel.
 • Je bent communicatief sterk en je zie het als een uitdaging om medewerkers die de NL taal niet beheersen duidelijk te maken wat er van ze verwacht wordt.

Wat bieden wij?
Een goed basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een innovatief bedrijf, in een jong, hecht team met een informele werksfeer. Er is ruimte voor gezelligheid, maar er moet ook hard gewerkt worden. In ons pand heb je ook de mogelijkheid om te sporten in de fitnessruimte.

Dus ben jij de technische Manager Productie met een hands on mentaliteit? Ben jij net als wij dol op planten en potten dan hopen wij jou snel te ontmoeten bij Capi Europe!

Je kunt je CV en motivatie sturen naar Laura Smits: hr@capi-europe.com.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
hr@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld