Tips & Tricks voor huis en tuin

Hou onderhoud ik een buxus? Capi Europe en Pokon maakten er een filmpje over. Hierin leer je alles over het onderhoud van de Buxus. Zo makkelijk kan het zijn! En het wordt nóg leuker met de bloempotten van Capi Europe!

Hoe onderhoud ik mijn Conifeer? Capi Europe en Pokon maakten er een filmpje over. Zo makkelijk kan het zijn! En het wordt nóg leuker met de bloempotten van Capi Europe.

tuin leuk inrichten? Home and Garden maakte een prachtige tuin setting met onze Capi Nature collectie. Meer weten over deze collectie? Ga naar Capi Nature

Hoe maak ik een terras afscheiding? Oftewel: een garden devider? Romeo Sommers laat het zien in dit filmpje. Hij gebruikt hiervoor onze Capi Lux collectie: strak, groot en modern. Perfect te gebruiken als terras verdelers!

Intratuin NL laat zien hoe je met een lichtgewicht Capi Lux bloembak een prachtige terrasafscheiding maakt. Meer weten over de pot? Bekijk deze collectie nu op Capi Lux

Hoe isoleer ik mijn planten? Ivo Putman van Rob’s grote tuinverbouwing laat zien hoe je je planten kunt isoleren met behulp van onze Capi Tutch bloempot. Deze heeft een dubbele isolatielaag waardoor de plant in de zomer beschermd is tegen hitte en in de winter tegen vorst!

Hoe onderhoud ik mijn hortensia? Capi Europe en Pokon maakten er een filmpje over. Zo makkelijk kan het zijn. En het wordt nóg leuker met de bloempotten van Capi Europe!