De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing is het populaire groenplatform dat Nederland informeert en inspireert op het gebied van groen, wonen/interieur en BBQ en is op dit moment het groenste televisieprogramma op de Nederlandse tv.

Dit anderhalf uur durende programma is voor mensen met- en zonder groene vingers en wordt door zowel jong als oud goed bekeken. De informatie die tuinexpert Ivo Putman geeft, deelt hij op een inspirerende en laagdrempelige manier. Tuinieren is niet moeilijk en vooral erg leuk! Op deze manier zet hij Nederland aan om te gaan tuinieren of om met (kamer-)planten aan de slag te gaan. Wij als Capi delen deze mening en leveren daarom maar al te graag onze producten aan De Grote Tuinverbouwing.

In aflevering 37 van De Grote Tuinverbouwing brengen Ivo en zijn team een bezoek aan de showroom van Capi Europe. Ivo shopt de potten die hij later in de aflevering gebruikt, super leuk!

In De Grote Tuinverbouwing wordt de regenton (RKOFZ1132) uit de Capi Europe collectie van 2020 aangesloten. Functioneel en een echte eye-catcher in jouw tuin!

In aflevering 30 van De Grote Tuinverbouwing wordt een slaapkamer voorzien van meerdere plantjes in potjes uit de Capi Europe Groove collectie. Een stoere look en verfrissend tijdens het studeren.

In aflevering 22 van De Grote Tuinverbouwing wordt een achtertuin voorzien van de Clay collectie van Capi Europe. Wat een prachtig eindresultaat zo bij het water!