De Grote Tuinverbouwing

In het programma De Grote Tuinverbouwing  zetten tuinmannen Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra samen met Anouk van Kooijk, Anne Pater en Rosanne Weerheim elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Het begint in de vroege ochtend met de ouderwetse overval waarbij het team de gelukkige overdonderen. Ivo en Lodewijk gaan meteen de tuin in, Anne en Rosanne pakken de styling aan de binnenkant van het huis aan en Jeremy Vermolen kookt iets lekkers. 

In aflevering 37 van De Grote Tuinverbouwing brengen Ivo en zijn team een bezoek aan de showroom van Capi Europe. Ivo shopt de potten die hij later in de aflevering gebruikt, super leuk!

In De Grote Tuinverbouwing wordt de regenton (RKOFZ1132) uit de Capi Europe collectie van 2020 aangesloten. Functioneel en een echte eye-catcher in jouw tuin!

In aflevering 30 van De Grote Tuinverbouwing wordt een slaapkamer voorzien van meerdere plantjes in potjes uit de Capi Europe Groove collectie. Een stoere look en verfrissend tijdens het studeren.

In aflevering 22 van De Grote Tuinverbouwing wordt een achtertuin voorzien van de Clay collectie van Capi Europe. Wat een prachtig eindresultaat zo bij het water!