Binnenkijken bij…

… VT wonen

https://www.vtwonen.nl/
@vtwonen

5X DE LEUKSTE BLOEMPOTTEN VOOR TUIN EN BALKON

De perfecte start van de lente: planten verpotten naar een grotere pot. Na hun winterslaap hebben je groene vrienden namelijk weer zin om te groeien. Een grotere bloempot betekent meer ruimte voor de wortels en extra voedingsstoffen. We tippen de vijf leukste bloempotten voor binnen én buiten.

De beste basis
Beschermen, voeden en verzorgen; een goede bloempot doet het allemaal en is daarmee de grondlegger voor iedere botanische blikvanger. Op de vensterbank, maar óók in de tuin of op het balkon. Naast stevig en hufterproof moet de bloempot natuurlijk óók een lust voor het oog zijn. Duurzaam geproduceerd? Yes, please. Laat de designbloempotten uit de Made in Holland collectie van Capi Europe nou eens al die vakjes aanvinken. Wij zijn fan!

Klei mooi
Zijn het schubben, is het mozaïek? Nee, voor het design van de Nature Clay lieten de ontwerpers zich inspireren door gebroken klei in zijn meest pure vorm. Gemixt met tinten ivoor en antraciet voor een luxe, industriële look. Over kleur gesproken: het materiaal van de Nature Clay nét zo groen als het blad van zijn bewoner. De hele Made in Holland collectie van Capi wordt namelijk klimaatneutraal geproduceerd in de fabriek in Tilburg, is 100% recyclebaar én draagt het CO2 Neutral Product Label.

Oranje boven
Strak, stoer en stijlvol: de Urban Smooth tovert iedere stadstuin om tot urban jungle. Zonder zijn Hollandse roots te verliezen; de isolatielaag kleurt niet voor niets fel oranje. Deze dubbelwandige laag beschermt de wortels van je plant tegen hitte en vorst. Door de extra stevigheid kan de pot bovendien tegen een stootje. 100% breukbestendig, dus. Geldt overigens voor alle mooimakers uit de collectie.

Puur natuur
Door zijn golvende vormen en rustgevende karakter gaat de Nature Row compleet op in zijn nieuwe habitat. En daar kan-ie gerust een hele poos blijven staan. Alle potten uit de Capi’s Made in Holland collectie hebben een lange levensduur en gaan met tien jaar garantie heel wat seizoenen mee.

Luxe lijnen
De Urban Tube dankt zijn naam aan de strakke lijnen en luxe uitstraling. Subtiel en modern, maar wel opvallend genoeg om een statement te maken. Je zou zeggen dat-ie een ton weegt, maar alle bloempotten uit de collectie zijn zo licht als een veertje. Ideaal voor een minimake-over later dit jaar.

Tussen het riet
De textuur van de Nature Rib (onze favoriet!) is geïnspireerd op gevlochten riet. De dansende lijnen geven deze showstopper een natuurlijke look en zorgen voor een speelse twist. Alle potten uit de Made in Holland collectie zijn volledig waterdicht en dus ook perfect voor ín huis.