Binnenkijken bij…

… Wendy van Studio Zinnig

www.studiozinnig.nl
@wendy_studiozinnig

Binnenkijken is bij ons eigenlijk buitenkijken.

Elk jaar bedenk ik wel iets waardoor we nog op meer plekken van het buitenleven kunnen genieten.

we wonen in een klein gezellig dorpje, en hoe fijn is het dat je zo lang mogelijk van buiten kan genieten? Doordat je een overkapt iets bij je huis hebt zal je zien dat je zoveel minder last hebt van het Nederlandse weer.

En zo kwam het dat we na 14 jaar nóg een overkapping kregen in de tuin. De veranda die we al hadden is nét iets te klein en te open om er ook met wind en veel mensen te kunnen zitten. Doordat deze aan drie kanten open is, én de ingang naar mijn werkstudio is kunnen we deze ook niet helemaal volzetten. Daarnaast is het van november tot maart er soms nat  door het inregenen, en staat er dan alleen een bank tegen de muur. 

De nieuwe plek, ruim twee meter van het huis af is fijn doordat de middag en avondzon er nog zo fijn komt! En natuurlijk, tot vertwijfelde blik van de timmerman, maakte ik, net als het huis en de studio, ook deze zwart.

Zoals je ziet  is het nu een geheel qua stijl met ons huis geworden en hebben we hier al heel gezellig zitten koffiedrinken, borrelen en eten!