Binnenkijken bij…

… Judith van landlevenjudith

www.thuiskets.com
@landlevenjudith

Sinds 2,5 jaar wonen wij op onze droomplek, op het werelderfgoed Schokland. Vanaf dag 1 zijn we begonnen met het verbouwen van de boerderij en hebben we de stal omgetoverd tot ons droomhuis. Met behoud van oude materialen en met respect voor de geschiedenis van het pand zijn we aan de slag gegaan.

Er zit enorm veel ruimte in de boerderij en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. De ruime leefkeuken is het kloppend hart van de woning geworden. Met een grote schouw, ronde tafel en kookeiland is het voor ons de perfecte plek om te zijn.

Ook de badkamer en de slaapkamer zijn in dit gedeelte van het huis gesitueerd en ook daar is veel licht en ruimte. Met de ramen tot aan de grond hebben we buiten ook naar binnen weten te halen.

Het geheel heeft een landelijk-industriële look gekregen met kleur en veel groen. Ik ben dol op planten en heb redelijk groene vingers. Met een grote ruimte kom je natuurlijk niet weg met een klein plantje. Bij ons vind je dan ook mooie grote exemplaren. Zowel binnen in huis als op het terras. Door bijpassende potten te vinden, die niet zwaar zijn van zichzelf, wordt het een mooi geheel.

Deze zomer is de veranda aan de beurt en het terras moet ook verder aangekleed worden. Daar zullen we dezelfde stijl doortrekken. Robuust, natuurlijke materialen en veel groen.

Ik kan bijna niet wachten tot het klaar is. Maar dan verzinnen we vast weer een nieuw projectje.