Binnenkijken bij…

… Kimberley van Homefreak

www.homefreak.nl
@homefreak.nl

Even voorstellen, mijn naam is Kimberley, beter bekend als Homefreak. Naast mijn instagramaccount waar ik mijn interieur deel heb ik sinds begin dit jaar mijn eigen blog Homefreak.nl. Mijn interieur? Je kan het Industrieel noemen, Urban Jungle, Monochroom eigenlijk heb ik alles wel in mijn interieur gepropt!

Mix van stijlen
Hoewel ik het prachtig vind om te zien dat andere mensen 1 duidelijke interieurstijl hebben gekozen moet ik eerlijk toegeven dat het ons niet echt lukt. De bovenverdieping is voornamelijk monochroom. Ik ben namelijk niet van de kleurtjes. Groen van de planten is voor mij al gek genoeg. Ook een echte uitschieter is onze bank van Bodilson. Deze is cognac kleurig en ondanks dat ik er 100% van houd schrik ik af en toe nog wel van foto’s van mijn interieur omdat het een vrij groot, en vooral kleurig (voor mij dan) item is in ons interieur.

Underlayment
Ben je niet zo fan van underlayment dan vrees ik dat je ons interieur niet mooi gaat vinden. Mijn man Jim en ik maken er namelijk vanalles mee. Nouja, ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het creatieve brein ben maar dat Jim toch wel echt de klusser is. Wat hij onder andere in ons interieur heeft gemaakt? Een kapstok, sidetable, bedtafel, hemelbed, tv wand, bedden van de kindjes, kattenhuisje en nu zijn we ook bezig met een kastenwand van ruim 3,5 meter hoog in onze slaapkamer. Een flink klus, die naast 2 banen en 2 stuiterende kindjes, af en toe best onmogelijk lijkt.

Vernieuwde tuin
Niet alleen in huis maar ook buitenhuis wil ik het naar ons zin maken. Zo hebben we deze zomer onze tuin weer een flinke opknapbeurt gegeven. We hebben de achtergevel wit geverfd en hebben een nieuwe tuintafel die wat kleiner is dan de vorige. En uiteraard heb ik ook een Capi pot met een mooie franse den toegevoegd aan onze tuin. Onze tuin is ook weer een afspiegeling van binnen: allerlei stijlen door elkaar. Zolang we ons er maar thuis voelen, dat is het belangrijkste!