HR adviseur

HR adviseur (24-28 uur p.w.)

Ben jij een zelfstandige en daadkrachtige HR adviseur? Weet jij vorm te geven aan het beleid en deze tevens ook uit te voeren? Dan is de functie van HR adviseur bij Capi Europe echt iets voor jou!

Wie zijn wij?

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. We leveren aan meer dan 60 landen wereldwijd. Capi is een innovatief en groeiend familiebedrijf, vooruitgang zit in de genen van Capi. Zo kijken we altijd verder naar nieuwe mogelijkheden om te groeien, misschien wel met jouw talent! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘Grow a greener life.’ Hiermee werken we niet alleen aan een betere toekomst voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.

Jouw rol

De HR-afdeling is het afgelopen jaar gestart aan een grote ontwikkeling. Processen en beleidstukken zijn opnieuw opgezet en verbeterd. In de functie van HR adviseur is het aan jou om deze processen goed te blijven borgen en de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten. Daarnaast zijn er nog genoeg andere processen die ook nog jouw aandacht nodig hebben. Je fungeert als sparringpartner voor zowel het management als de medewerker.

Als MT-lid analyseer je verschillende data en kom je met ideeën en beleidsvoorstellen om de HR-afdeling te blijven ontwikkelen en verbeteren. Samen met de HR-officer bepaal je de duurzame HR-koers van de organisatie en vertaal je strategische doelstellingen naar HR doelen.

Kortom: een strategische HR-functie binnen een dynamische omgeving met vooruitstrevende doelen en ambities. 

Functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO opleiding HRM
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als HR adviseur
 • Een kritische blik, je streeft naar constante verbetering van zowel de organisatie als de eigen rol
 • Overtuigingskracht en integriteit
 • Je bent hard op de inhoud en zacht op de relatie

Wat bieden wij?
Bij Capi Europe bieden we een baan binnen een dynamische omgeving met een hecht team en informele werksfeer. Iedere week wordt er vers fruit en verse soep ter beschikking gesteld. Het moderne hoofdkantoor heeft vele extra’s voor personeel zoals een game room, een eigen fitnessruimte en evenementen locatie. Naast de maandelijkse borrel organiseren we ook leuke activiteiten voor het personeel. Zo staan we bijvoorbeeld stil bij speciale dagen en is er een mogelijkheid om naar leuke evenementen in de omgeving van Tilburg te gaan.

Wij houden iedereen graag betrokken bij het bedrijf door middel van showroom sessies waarbij de directie je bijpraat over alle belangrijke ontwikkelingen binnen Capi Europe.

 • Een warm welkom door ruim 75 enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in Tilburg
 • Een internationale werkomgeving met een informele werksfeer
 • Ruimte voor groei op het gebied van vak inhoud en verantwoordelijkheid
 • Personeelskorting op onze producten. Pas op! Je hele huis staat straks vol met potten en planten
 • Pensioenregeling waarin je geen eigen bijdrage betaalt
 • Regelmatig leuke feestjes, borrels en andere gezellige activiteiten
 • Wij zorgen ervoor dat je fit blijft: maak gebruik van ons fietsplan, de interne fitnessruimte en wekelijkse hardlooptraining
 • Jaarlijks 25 verlofdagenb.v. 40 uur

 Interesse?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of over werken bij Capi Europe dan kun je contact opnemen met via hr@capi-europe.com

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
HR@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld