100% Waste

We start with cleaning up after ourselves. The Capi Waste collection represents our mission perfectly. With this collection Capi takes action and responsibility by taking on one of the biggest waste problems today; sea waste. We combine sea waste, with recycled cork and Capi planters and turn it into high quality products with a functional design. 

The waste collection is made with 100% recycled materials. Furthermore, they are all CO2 neutral, and are 100% recycable.

Let us take care of our oceans, ourselves and our next generations. 

Grow a greener life.

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

Capi Made in Holland

Producten van Nederlandse bodem

Een groot deel van de design potten worden duurzaam geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg, Nederland. De Made in Holland bloempotten zijn te herkennen aan de opvallende oranje kleur aan de binnenkant. Deze gekleurde binnenkant kenmerkt zich, naast het Hollandse accent, door zijn unieke isolatielaag. Deze dubbelwandige laag beschermt de wortels van de plant en hierdoor zijn deze design bloempotten zowel binnen als buiten perfect te gebruiken. Voor meer informatie over de weersbestendigheid en het ideale gebruik van de Capi bloempotten kunt u terecht op onze garantiepagina.

De made in Holland collectie is opgesplitst in de Nature collectie NL en de Urban collectie NL.

Laat je inspireren!

Haal groen in huis met een uitstraling die bij jou past. Onze unieke design bloempotten uit onze Made in Holland collectie zijn 100% recyclebaar en zowel indoor als outdoor te gebruiken. De potten zijn breukbestendig en hebben een garantie van 10 jaar.

Follow us on Instagram: @capieurope

Meer inspiratie?

Kijk ook eens op onze inspiratiepagina, Facebook of Pinterest!