Capi Tutch, lichtgewicht design bloempotten - Capi Europe

Capi Tutch

Dutch design

De Capi Tutch serie heeft de look van ruwe natuursteen. De potten worden geproduceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar in 7 designs en 5 verschillende kleuren. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten.

10 jaar garantie

Capi Europe geeft op elk product een garantie van 3 jaar en op de Capi Tutch collectie zelfs een garantie van 10 jaar op productiefouten. Mocht er tijdens de garantieperiode iets met een Capi pot gebeuren of toont de pot gebreken aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vederlicht

Vorstbestendig

Uv-bestendig

Isolatielaag

Breekproef

Recyclebaar

10 jaar garantie

“Potten met een oranje hart.”

Hicham Loukili
Hoofd productie & ontwikkeling Capi Europe

‘We hebben extra aandacht besteed aan de vormgeving van de Tutch-lijn. De potten kunnen door weer en wind buiten staan. Maar we zien steeds meer dat de plantenpot binnen wordt gebruikt als design object. Vandaar dat de Tutch een urban uitstraling heeft met een knaloranje binnenkant. Een knipoog naar de Nederlandse herkomst.’

‘Verantwoord omgaan met natuurlijke grondstoffen is belangrijker dan ooit. De Tutch potten zijn van polyethyleen en 100% recyclebaar. Polyethyleen laat zich makkelijk hergebruiken. Oude potten zijn straks de basis voor nieuwe potten. Ander voordeel van de Nederlandse productie is het werken met hoogwaardige grondstoffen.

‘Wat uniek is aan deze made in Holland potten is dat ze niet uit één maar twee lagen bestaan. Dat maakt de pot enorm sterk en extreem licht. De binnenste laag is zo samengesteld dat het de plant optimale isolatie biedt bij hitte en vorst. Met dit unieke concept en de nieuwe fabriek in Tilburg is een wens in vervulling gegaan.’

Innovatieve isolatielaag

De Tutch® serie mag gerust revolutionair genoemd worden. Voor de ontwikkeling van deze collectie is een geheel nieuwe productietechniek ontwikkeld.

Deze kunststof bloempotten, van Nederlands ontwerp, blinken uit door hun prachtige, natuurlijke uitstraling. De moderne vormgeving in combinatie met unieke eigenschappen als; onbreekbaar, lichtgewicht, vorstbestendig en UV-bestendig, maakt deze bloempot geschikt voor iedere tuin, terras en interieur. De bloempotten kunt u herkennen aan de opvallende oranje gekleurde binnenzijde. Alle bloempotten zijn bovendien dubbelwandig en dit zorgt voor een goede isolerende werking. Zo blijven de wortels van uw planten koel in de zomer en hebben ze in de winter minder last van de vorst.