Collectie plantenbakken en bloempotten - Capi Europe
Capi Tutch

Stijlvol met urban twist

Eén van de meest geavanceerde pottenseries ter wereld. Daarnaast zien zij er ook nog heel goed uit. Geproduceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar in 7 designs en 5 verschillende kleuren. Geschikt voor binnen en buiten.

Capi Nature

Geïnspireerd door de natuur

Geïnspireerd door vormen en structuren uit de natuur waardoor planten één worden met deze potten. De potten zijn handgemaakt, dit zorgt ervoor dat elk exemplaar een andere uitstraling krijgt. Ieder pot is uniek.

Capi Lux

Strak en stijlvol

Een stijlvolle collectie voor mensen die de mooie dingen in het leven weten te waarderen. Lux kenmerkt zich door een zeer breed assortiment dat bijeengehouden wordt door een herkenbare stijl. De Lux potten zijn handgemaakt en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.

Capi Classic

Klassiek en tijdloos

De potten met sierrand vallen op door hun verfijnde bloemmotief. De Franse vazen komen goed tot hun recht op een bijpassende zuil naast de voordeur maar staan ook statig op een klassiek terras.

Capi Indoor

Creëer sfeer binnen

Creëer zowel binnen als buiten dezelfde sfeer. De populaire structuren uit onze Outdoor collectie hebben we ook in bloempotten voor binnen.

Capi Made in Holland

Alle producten van Nederlandse bodem

Al onze producten met een oranje binnenkant worden in Nederland op een duurzame manier geproduceerd. Deze oranje binnenkant is een isolatielaag die de plant beschermt tegen vorst of hitte. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogstaand product waar maar liefst 10 jaar garantie op zit.