Capi Urban

Stijlvol met een urban twist

De design bloempotten uit de Capi Urban collectie zijn idealistisch en stijlvol. Ze worden geproduceerd in Nederland en zijn beschikbaar in de serie Smooth en Tube. Ontdek deze collectie op de pagina Capi Urban

Capi Nature

Geïnspireerd door de natuur

De Capi Nature collectie richt zich op structuren uit de natuur die we terug zien in de design potten. De potten stralen warmte uit en zijn beschikbaar in de serie Rib, Row en Rock Ontdek deze collectie op de pagina Capi Nature

Capi Lux

Strak en modern

De design potten uit de Capi Lux collectie zijn modern en hebben een strak afgewerkt design. Ze worden met de hand gemaakt en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau. Bekijk de series Terrazzo, White en Heraldry op de collectiepagina Capi Lux.

Capi Classic

Klassiek en tijdloos

Deze Romaanse look kenmerkt de design bloempotten uit de Capi Classic collectie. Tijdloze klassiekers die geïnspireerd zijn door Europees antiek. Ontdek deze collectie op de pagina Capi Classic.

Capi Made in Holland

Producten van Nederlandse bodem

Een groot deel van de design potten worden duurzaam geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg, Nederland. De Made in Holland bloempotten zijn te herkennen aan de opvallende oranje kleur aan de binnenkant. Deze gekleurde binnenkant kenmerkt zich, naast het Hollandse accent, door zijn unieke isolatielaag. Deze dubbelwandige laag beschermt de wortels van de plant en hierdoor zijn deze design bloempotten zowel binnen als buiten perfect te gebruiken. Voor meer informatie over de weersbestendigheid en het ideale gebruik van de Capi bloempotten kunt u terecht op onze garantiepagina.

Design collectie van Capi

De collectie van Capi Europe bestaat uit een grote selectie design bloempotten. Deze bloempotten zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen. Elke serie heeft een uniek design in verschillende maten en kleuren. Voor alle stijlen kun je bij Capi Europe terecht: stoer, strak, modern of juist klassiek. De design bloempotten van Capi hebben een design voor iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Naast het variërende design van Capi, zijn alle bloempotten ook nog eens ontzettend licht van gewicht én vorstbestendig.