Capi Urban Tube

2 colours

De Capi Urban collectie is verkrijgbaar in 2 kleuren. 

Concrete Grey
Original Black

New design

Tube is een nieuwe structuur binnen de Urban serie. De verticalen lijnen geven de bloempotten een stoere en tegelijk een nette uitstraling. De bolling in de lijnen geeft de pot subtiel reliëf, waarmee Urban een elegant tintje krijgt. 

De Tube collectie is sinds dit jaar naast het Smooth design in de collectie komen te staan.

Tube Made in Holland – indoor & outdoor 

Urban Tube

elegant, modern, retro

Om de Urban serie van Capi aan te vullen met een nieuw design naast de strakke Smooth variant is de Urban Tube serie ontwikkeld. Tube is ontstaan uit het idee van buizen. Het design is een doorsnede van buizen die naast elkaar zijn geplaatst in deze structuur. In de Urban trend van dit moment mogen buizen weer gezien worden. Stoere buizen uit de muur in een moderne loft samen met een Urban Tube pot is dan ook de perfecte combinatie. 

De Capi Urban collectie is verkrijgbaar in 2 kleuren. Door de verschillende kleurkeuzes is deze bloempot overal in te passen. Dit maakt de Capi Urban Tube een toegankelijk model.

Tube Concrete Grey

Tube Original Black

De egale zwarte en grijze pot blijven dichtbij de originele Urban look. Simpel en modern. Deze 2 kleuren geven Urban een andere dimensie. Op welke manier je Urban ook wil combineren, de verschillende kleuren geven je eindeloze mogelijkheden.

Made in Holland

100% Hollands

De nieuwe Tube collectie van Capi is 100% Hollands. Deze potten worden in onze eigen fabriek in Tilburg ontworpen en ontwikkeld. De Hollandse bloempotten zijn te herkennen aan de oranje binnenkant. Deze oranje binnenkant staat niet alleen voor de Made in Holland productie, maar heeft ook nog eens een isolerende werking. Hiermee worden de planten extra beschermd tegen kou, maar ook tegen warmte. Daarnaast hebben alle potten een hoog afwerkingsgehalte en vele voordelen. Zo zijn de Urban Tube bloempotten allemaal UV- en vorstbestendig, breekproef en extreem licht. Dit maakt de potten handzaam in gebruik en makkelijk in onderhoud. Daarnaast gaat de plant een stuk langer mee bij het juiste gebruik van deze potten. Alle potten uit de Hollandse productie zijn recyclebaar en dus ook nog erg duurzaam.

“Potten met een oranje hart.”

Hicham Loukili
Hoofd productie & ontwikkeling Capi Europe

‘We hebben extra aandacht besteed aan de vormgeving van de Tutch-lijn. De potten kunnen door weer en wind buiten staan. Maar we zien steeds meer dat de plantenpot binnen wordt gebruikt als design object. Vandaar dat de Tutch een urban uitstraling heeft met een knaloranje binnenkant. Een knipoog naar de Nederlandse herkomst.’

‘Verantwoord omgaan met natuurlijke grondstoffen is belangrijker dan ooit. De Tutch potten zijn van polyethyleen en 100% recyclebaar. Polyethyleen laat zich makkelijk hergebruiken. Oude potten zijn straks de basis voor nieuwe potten. Ander voordeel van de Nederlandse productie is het werken met hoogwaardige grondstoffen.’

‘Wat uniek is aan deze made in Holland potten is dat ze niet uit één maar twee lagen bestaan. Dat maakt de pot enorm sterk en extreem licht. De binnenste laag is zo samengesteld dat het de plant optimale isolatie biedt bij hitte en vorst. Met dit unieke concept en de nieuwe fabriek in Tilburg is een wens in vervulling gegaan.’