Capi Urban Smooth

2 colours

De Capi Urban collectie is verkrijgbaar in 2 kleuren. 

Concrete Grey
Original Black

Klassieker

De serie Capi Urban Smooth is een echte klassieker uit het rijtje. Deze Capi Smooth is niet weg te denken uit de Made in Holland collectie.

Deze veelzijdige pot is door zijn strakke, gladde design gemaakt om Urban te zijn. Soms is hij zelfs een beetje retro.

Smooth Made in Holland – indoor & outdoor 

New models

Planter rectangle Smooth NL
Nieuw model 36x36x79 cm

Pillar Smooth NL
Nieuw model 36x36x79 cm

Urban Smooth

sleek, modern, elementary

Door de verschillende vormen kan deze pot fungeren als stoere eyecatcher, als minimalistische aanvulling, maar ook als klassieke trendsetter. De Smooth collectie is begonnen als basic binnen de collectie, maar al snel uitgegroeid tot een moderne bestseller. De Urban Smooth is verkrijgbaar in 7 modellen en 2 verschillende kleuren. De 2 basiskleuren brengen allemaal een eigen sfeer. De Smooth bloempotten zijn verkrijgbaar in elegant zwart en  in een lichte grijze variant.

Smooth Original Black

Smooth Concrete Grey

De zwarte bloempot is makkelijk te gebruiken, zowel stijlvol als stoer. De grijze bloempot zorgt voor een wat zachtere look door middel van een contrast met de plant. Deze steenkleur geeft de pot nog een extra Urban feeling. Zo is deze kleur makkelijk te combineren met de betonlook trend. 

Made in Holland

Made in Holland bloempotten

Zowel de Capi Smooth, als de Capi Tube zijn geheel Made in Holland. Deze bloempotten met oranje binnenkant worden ontwikkelt en ontworpen in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Hollandse potten kenmerken zich door de oranje binnenkant.

Bij het juiste gebruik van deze potten zijn ze door de unieke isolatielaag vorstbestendig. Daarnaast zijn deze potten breekproef, super licht van gewicht en ook nog een recyclebaar. Door deze duurzame ontwikkelingen kan Capi maar liefst een garantie van 10 jaar geven op deze Hollandse bloempotten.

De gehele Capi Urban serie is binnen én buiten te gebruiken.

“Potten met een oranje hart.”

Hicham Loukili
Hoofd productie & ontwikkeling Capi Europe

‘We hebben extra aandacht besteed aan de vormgeving van de Made in Holland-lijn. De potten kunnen door weer en wind buiten staan. Maar we zien steeds meer dat de plantenpot binnen wordt gebruikt als design object. Vandaar dat deze serie een design uitstraling heeft met een knaloranje binnenkant. Een knipoog naar de Nederlandse herkomst.’

‘Verantwoord omgaan met natuurlijke grondstoffen is belangrijker dan ooit. De Made in Holland potten zijn van kunststof en 100% recyclebaar. Kunststof laat zich makkelijk hergebruiken. Oude potten zijn straks de basis voor nieuwe potten. Een ander voordeel van de Nederlandse productie is het werken met hoogwaardige grondstoffen.’

‘Wat uniek is aan deze Made in Holland potten is dat ze niet uit één maar uit twee lagen bestaan. Dat maakt de pot enorm sterk en extreem licht. De binnenste laag is zo samengesteld dat het de plant optimale isolatie biedt bij hitte en vorst. Met dit unieke concept en de nieuwe fabriek in Tilburg is een wens in vervulling gegaan.’