Capi Urban

Urban

[ur-buh n]/adjective

in, relating to, or characteristic of a town or city.

Design, Stylish, Basic, Idealistic, Metropolitan

Capi’s urbanisatie

De Capi Urban serie gaat al een hele tijd mee. De Hollandse bloempotten kenmerken zich door moderne eenvoud.

Deze serie is begonnen onder de naam Capi Tutch. Door de vele designs, kleuren en de uitbreiding met de Capi Tube heeft deze serie een echte stadse look gekregen. Daarom zijn deze bloempotten omgedoopt tot Capi Urban.

Capi Urban

inspired by the city

Green meets Urban
Deze Capi Urban serie is geïnspireerd op het stadsleven. In de stad speelt groen een steeds belangrijkere rol. We halen graag groen naar de stad door verschillende stadstuinen te creëren, balkons worden gedecoreerd met veel groen en ook kleine tuintjes en dakterrassen worden steeds groener. Capi Urban past precies binnen deze trend. Onze Urban serie helpt groen in de stad een plek te geven, maar brengt ook de stad naar je toe. Het design van de Urban potten bevat moderne, basic potten voor een stoere look. 

De Urban serie bestaat uit een grote variatie aan vormen en kleuren. Deze zijn onderverdeeld in het design Smooth; een glad en strak design. Dit design draait al jaren mee binnen de Capi collectie en is niet meer weg te denken. Daarnaast is er de nieuwe Tube; een stoer design met verticale lijnen.

Urban
Tube

Nieuw design, stoer, elegant, modern

Urban
Smooth

Old school, strak, modern, retro

Made in Holland

Colours & Structures

De serie Capi Urban bestaat uit de stoere Tube en de gladde Smooth. De Tube collectie is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren; Ivoor, Grijs, Antraciet, Zwart en Donkerbruin. De kleur in combinatie met het verticale reliëfdesign zorg voor een modern effect. De gladde Smooth serie is verkrijgbaar in 3 basiskleuren; zwart, grijs en bruin. De perfecte basis voor elke look. Bekijk de gehele collectie voor meer informatie over de verschillende Urban designs.

Tube Elegant Ivory

Tube Concrete Grey

Tube Modern Anthracite

Tube Original Black

Tube Stylish Dark Brown

Smooth Concrete Grey

Smooth Original Black

Smooth Natural Brown

Made in Holland bloempotten

Zowel de Capi Smooth, als de Capi Tube zijn geheel Made in Holland. Deze bloempotten met oranje binnenkant worden ontwikkelt en ontworpen in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Hollandse potten kenmerken zicht door de oranje binnenkant.

Bij het juiste gebruik van deze potten zijn ze door de unieke isolatielaag vorstbestendig. Daarnaast zijn deze potten breekproef, super licht van gewicht en ook nog eens recyclebaar. Door deze duurzame ontwikkelingen kan Capi maar liefst een garantie van 10 jaar geven op deze Hollandse bloempotten.

De gehele Capi Urban serie is binnen én buiten te gebruiken.

“Potten met een oranje hart.”

Hicham Loukili
Hoofd productie & ontwikkeling Capi Europe

‘We hebben extra aandacht besteed aan de vormgeving van de Made in Holland-lijn. De potten kunnen door weer en wind buiten staan. Maar we zien steeds meer dat de plantenpot binnen wordt gebruikt als design object. Vandaar dat deze serie een design uitstraling heeft met een knaloranje binnenkant. Een knipoog naar de Nederlandse herkomst.’

‘Verantwoord omgaan met natuurlijke grondstoffen is belangrijker dan ooit. De Made in Holland potten zijn van kunststof en 100% recyclebaar. Kunststof laat zich makkelijk hergebruiken. Oude potten zijn straks de basis voor nieuwe potten. Een ander voordeel van de Nederlandse productie is het werken met hoogwaardige grondstoffen.’

‘Wat uniek is aan deze Made in Holland potten is dat ze niet uit één maar uit twee lagen bestaan. Dat maakt de pot enorm sterk en extreem licht. De binnenste laag is zo samengesteld dat het de plant optimale isolatie biedt bij hitte en vorst. Met dit unieke concept en de nieuwe fabriek in Tilburg is een wens in vervulling gegaan.’

Made in Holland