Capi Nature Wood
Indoor

New design

De Capi Nature Wood is een van de nieuwe structuren binnen de Capi Nature lijn. De bloempotten van de Nature Wood serie zijn een voorbeeld van de natuur in zijn puurste vorm. De naam ‘Wood’ is afkomstig van de boomstamstructuur die deze potten bevatten. De kleine, ronde structuur op deze pot bestaat uit doorsnedes van kleine boomstammetjes. Naast de natuurlijke look van deze bloempot is deze serie een bijzondere verschijning.

Tip van Capi

Naast een mooie plant is er natuurlijk niets leuker dan een mini boompje in huis halen. Deze pot met boomstamstructuur is daar perfect geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan een citrusboompje. Deze ziet er niet alleen leuk uit, maar hier pluk je ook nog eens de vruchten van.

Jouw eigen vruchten welteverstaan!

Het Capi Wood design is verkrijgbaar in 14 verschillende modellen in de kleuren black, ivory en brown. De zwarte en witte bloempotten van Nature Wood geven de plant een frisse en zachte stijl. De bruine bloempot geeft de structuur nog een extra natuurlijke feeling mee. Alle structuren zijn gebaseerd op vormen van de natuur. Hiermee wordt het interieur net even wat specialer. De Nature Wood bloempotten zijn dus de perfecte manier om te natuur optimaal in huis te halen.

Indoor
Wood Modern Anthracite

Indoor
Wood Elegant Ivory

Indoor
Wood Stylish Brown

De indoor bloempotten zijn allemaal handgemaakt en elke pot is dus uniek. Ze hebben stuk voor stuk een hoog afwerkingsgehalte. Daarnaast zijn de potten erg licht va gewicht en hierdoor erg makkelijk in gebruik. Bang dat de potten omvallen hoef je echter niet te zijn. Door de potgrond wordt de pot altijd nog verzwaard en blijft hij netjes op zijn plek staan. De indoor potten hebben geen afwateringsgat, maar zijn niet 100% waterproof.

Naast de boomstammetjes heeft de Nature serie nog vele andere natuurlijke structuren in het assortiment. Zo zijn er de nieuwe Stone en Rock, maar ook de inmiddels bekende Rib en Row in deze lijn. Er is dus altijd wel een bloempot te vinden naar jouw smaak.