Capi Nature Wave
Indoor

New design

De Wave textuur heeft een gevlochten look. De collectie is geïnspireerd op gevlochten rotan. Rotan is een natuurlijk product, dat met de hand wordt gevlochten. Dit hebben we proberen na te bootsen in deze bijzondere textuur. Hierdoor is deze serie gebaseerd op de menselijke hand in het gebruik van natuurlijk producten.

Nieuwe modellen! 
De Nature Wave serie is niet alleen een nieuwe textuur binnen de Nature collectie, maar heeft ook nog eens 2 nieuwe modellen in de serie. Naast nieuwe texturen en kleuren proberen wij elk seizoen weer nieuwe dingen te creëren om met de trend mee te gaan. Bij deze twee modellen komt de Wave textuur volledig tot zijn recht.  Bekijk de nieuwe modellen hieronder.

Natuurlijke look

De Nature Wave collectie is verkrijgbaar in 3 basiskleuren: zwart, ivoor en bruin. Er is gekozen voor basiskleuren om de natuurlijk touch te behouden. Om de textuur een extra natuurlijke look te geven zijn de potten niet helemaal effen van kleur. Er zijn lichtere en donkerdere vlakken in verwerkt om schaduwen te creëren en het reliëf  extra eruit te laten komen.

Indoor
Wave Modern Anthracite

Indoor
Wave Elegant Ivory

Indoor
Wave Stylish Brown

De indoor bloempotten zijn allemaal handgemaakt, elke pot is dus uniek. Ze hebben allemaal een hoog afwerkingsniveau en ze zijn licht van gewicht. De binnenpotten hebben geen afwateringsgat, maar zijn wellicht niet 100% waterproof.

Naast de Nature Wave is er nog een nieuwe textuur bijgekomen dit jaar, namelijk de Nature Loop. Daarnaast heeft de Nature indoor collectie nog de speelse Rib, stoere Row en de Stone & Wood in de collectie.