Capi Nature Stone

New design

De Capi Nature Stone is een nieuwe structuur in de indoor serie van Capi. Deze volle structuur maakt van deze bloempotten een echte eyecatcher. De Stone structuur is opgebouwd met kleine langwerpige steentjes, die door het reliëf tot leven komen in het interieur. Het kleurverschil geeft de potten een extra natuurlijk effect. Zoals de naam ‘Stone’ als zegt, is deze structuur gebaseerd op steen. In dit geval een combinatie van kleine steentjes.

Stone outdoor

Stone indoor

Tip van Capi

Met de steenstructuur van de Stone serie haal je een opvallende eyecatcher in huis. Deze indoor potten zijn niet alleen mooi voor je kamerplanten, maar ook ideaal om je verse kruiden te onderhouden. Dit staat niet alleen leuk en gezellig in de keuken, maar is ook nog eens gezond. Een vers blaadje peterselie of basilicum maakt niet alleen je keuken helemaal af, maar hiermee zet je ook nog eens een overheerlijk gerecht op tafel.

De Nature Stone serie heeft een breed assortiment aan indoor potten. Deze structuur is te verkrijgen in 14 verschillende modellen in de kleuren black, ivory en brown. Elke kleur heeft zijn eigen feeling en sfeer. Dit maakt het leuk om verschillende kleuren van Stone te combineren voor een speelse look. Of maak een mooie hoek van verschillende modellen bloempotten en laat verschillende planten schitteren in de Stone serie.

Naast de succesvolle indoor serie in de Stone textuur is er dit jaar ook een outdoor lijn toegevoegd aan deze collectie. De outdoor lijn bevat verschillende modellen in ivoorkleur. De Stone structuur voorziet de planten van een mooi en vol design. Hiermee haal je een opvallende look in je tuin die de planten zullen laten stralen. Het reliëf in deze Stone textuur maakt deze bloempotten extra levendig.  

Indoor
Stone Modern Anthracite

Indoor
Stone Elegant Ivory

Indoor
Stone Stylish Brown

Elke pot uit de Nature Stone serie is handgemaakt en dus een uniek exemplaar met een hoog afwerkingsgehalte. De potten worden tot in detail behandeld en afgewerkt. Deze indoor potten hebben geen afwateringsgat, maar zijn niet helemaal 100% waterdicht. Check daarom van tevoren altijd even of de bloempot waterdicht is, voordat deze in gebruikt wordt genomen. Naast de Stone serie van heeft deze Nature lijn nog verschillende andere structuren. Zo zijn er de nieuwe Rock en Wood, maar ook de klassiekers Rib en Row. Zo is er altijd een bloempot die bij jouw interieur past, of meerdere potten natuurlijk.