Capi Nature Loop 
Indoor

New design

De Loop textuur is letterlijk een loop om de pot heen. Deze serie is geïnspireerd op de natuur in de breedste zin van het woord en staat voor de eindeloze processen die voorkomen in de natuur. Natuur bestaat uit verschillende, herhalende cyclussen. De Nature Loop serie beeld deze uit door de lijnen die als een ‘loop’ eindeloos om de bloempotten heen lopen.

Hang op die pot!

De Nature Loop collectie bestaat uit 4 verschillende modellen. Daarnaast is er ook een model verkrijgbaar als hangpot. Dit model wordt geleverd inclusief touw, waar de pot gemakkelijk ingehangen kan worden. Zo creëer je snel een mooie plantenhanger voor bij jou in huis.

Natuurlijke look

De Nature Loop collectie is verkrijgbaar in 3 basiskleuren: zwart, ivoor en bruin. Er is gekozen voor basiskleuren om de natuurlijk touch te behouden. Om de textuur een extra natuurlijke look te geven zijn de potten niet helemaal effen van kleur. Er zijn lichtere en donkerdere vlakken in verwerkt om schaduwen te creëren en het reliëf  extra eruit te laten komen.

Indoor
Loop Modern Anthracite

Indoor
Loop Elegant Ivory

Indoor
Loop Stylish Brown

De indoor bloempotten zijn allemaal handgemaakt, elke pot is dus uniek. Ze hebben allemaal een hoog afwerkingsniveau en ze zijn licht van gewicht. De binnenpotten hebben geen afwateringsgat, maar zijn wellicht niet 100% waterproof.

Naast de Nature Loop is er nog een nieuwe textuur bijgekomen dit jaar, namelijk de Nature Wave. Daarnaast heeft de Nature indoor collectie nog de speelse Rib, stoere Row en de Stone & Wood in de collectie.