Capi Nature Groove
Indoor

New design

Onze nieuwe Nature Groove collectie is, zoals de naam al zegt, geïnspireerd op groeven. Vooral op de verticale groeven in stenen en bergen die zijn ontstaan in de loop van de jaren. Een collectie geïnspireerd op grote veranderingen van de natuur. Een speelse en stoere collectie binnen onze indoor nature-lijn.

De Groove-textuur heeft ook nog een nieuw model in de collectie.

Natuurlijke look

De Nature Loop collectie is verkrijgbaar in 2 basiskleuren: zwart en ivoor. Er is gekozen voor basiskleuren om de natuurlijk touch te behouden. Om de textuur een extra natuurlijke look te geven zijn de potten niet helemaal effen van kleur. Er zijn lichtere en donkerdere vlakken in verwerkt om schaduwen te creëren en het reliëf  extra eruit te laten komen.

Indoor
Groove Modern Anthracite

Indoor
Groove Elegant Ivory

De indoor bloempotten zijn allemaal handgemaakt, elke pot is dus uniek. Ze hebben allemaal een hoog afwerkingsniveau en ze zijn licht van gewicht. De binnenpotten hebben geen afwateringsgat, maar zijn wellicht niet 100% waterproof.

Naast de Nature Groove heeft de Nature indoor collectie nog de speelse Rib, stoere Row , de Stone, Wood en de Wave & Loop in de collectie.