Capi Nature Clay

2 colours

De nieuwe collectie Capi Nature Clay collectie zijn verkrijgbaar in 2 nieuwe kleuren 

Elegant Ivory
Modern Anthracite

New design

De serie Capi Nature Clay is een nieuwe textuur in onze Made in Holland collectie. Clay is een opvallende verschijning. Een grove textuur die door de basiskleuren makkelijk in te passen is in ieder interieur.

De Clay collectie is gebaseerd op de natuur in zijn puurste vorm.

Clay Made in Holland – indoor & outdoor 

Binnen Capi zijn wij altijd op zoek naar nieuwe design en texturen. Daarom is dit jaar de Clay collectie ontworpen, als aanvulling op onze Nature-lijn. De Clay textuur is geïnspireerd op de natuur, door het nabootsen van gebarsten klei. Klei wordt hard bij het drogen en zal uiteindelijk barsten. Die mooie, onevenredige textuur die dan ontstaat, vormt de perfecte basis voor een stoere bloempottenlijn. De Clay collectie is gebaseerd op de natuur in zijn puurste vorm.

De Nature Clay collectie is verkrijgbaar in 2 modellen en dit jaar is de Capi Nature Clay verkrijgbaar in nieuwe kleuren: ivoor & antraciet.

Made in Holland

Colours & Structures

Clay Modern Anthracite

Clay Elegant Ivory

De stoere donkere kleur zorgt voor een rustige look met een bijzonder tintje door de textuur van de bloempot. De witte bloempot geeft juist een frisse en moderne feeling aan de omgeving. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat de Clay collectie een bijzondere plek kan krijgen in ieder interieur.

Naast de nieuwe Nature Clay collectie bestaat het Made in Holland assortiment uit meerdere Nature collecties. Zo is er de Speelse Rib textuur, de stoere Row en Rock serie. 

100% Hollands

De Capi Nature Rock serie is geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Made in Holland bloempotten beschikken over een unieke isolatielaag, waardoor de plant minder snel bevriest. Deze potten zijn te herkennen aan de opvallende, Hollandse, oranje kleur aan de binnenkant. Daarnaast zijn deze Hollandse bloempotten ook nog eens super licht en breekproef. Deze potten zijn zowel indoor, als outdoor te gebruiken. Deze productie wordt steeds weer veranderd en verbeterd om zo duurzaam mogelijk te produceren en om de kwaliteit van deze bloempotten de waarborgen. Door ze ontwikkelingen hebben deze bloempotten een garantie van 10 jaar.

“Potten met een oranje hart”

Hicham Loukili
Hoofd productie & ontwikkeling Capi Europe

‘We hebben extra aandacht besteed aan de vormgeving van de Made in Holland-lijn. De potten kunnen door weer en wind buiten staan. Maar we zien steeds meer dat de plantenpot binnen wordt gebruikt als design object. Vandaar dat deze serie een design uitstraling heeft met een knaloranje binnenkant. Een knipoog naar de Nederlandse herkomst.’

‘Verantwoord omgaan met natuurlijke grondstoffen is belangrijker dan ooit. De Made in Holland potten zijn van kunststof en 100% recyclebaar. Kunststof laat zich makkelijk hergebruiken. Oude potten zijn straks de basis voor nieuwe potten. Een ander voordeel van de Nederlandse productie is het werken met hoogwaardige grondstoffen.’

‘Wat uniek is aan deze Made in Holland potten is dat ze niet uit één maar uit twee lagen bestaan. Dat maakt de pot enorm sterk en extreem licht. De binnenste laag is zo samengesteld dat het de plant optimale isolatie biedt bij hitte en vorst. Met dit unieke concept en de nieuwe fabriek in Tilburg is een wens in vervulling gegaan.’