Capi Nature Row

NEW colours

De Capi Nature Row heeft er dit jaar 2 nieuwe kleuren bijgekregen. Naast de bekende black, grey en ivory zijn er nu ook antraciet en donkerbruin aan toegevoegd.

Modern Anthracite &
Stylish Dark Brown

Capi’s ritme

De inspiratiebron voor onze Row bloempotten kan iedereen zich wel in vinden. De textuur is gebaseerd op de zandgolven op het strand. De brede lijnen op deze pot staan voor ritmische golven en brengen een rustgevend gevoel. Door het reliëf in de structuur krijgt de pot een eigen karakter.

De Row bloempotten zorgen met de brede lijnen voor een rustig en speels effect zowel binnen als buiten. Deze sprekende structuur geeft de plant een extra beleving.

Row Made in Holland – indoor & outdoor 

Row Indoor

De Capi Row serie is onderdeel van de Capi Nature serie. De bloempotten uit deze serie zijn stuk voor stuk geïnspireerd op verschillende onderdelen uit de natuur. De Capi Nature Row is door zijn brede structuur makkelijk te combineren.

Door de verschillende kleuren waarin deze serie verkrijgbaar is, kan de bloempot in elke omgeving zijn plekje vinden. De beschikbare kleuren voor deze Row potten zijn; zwart, grijs, ivoor, antraciet en donkerbruin. De zwarte bloempot zorgt bijvoorbeeld voor een klassieke, rustige look. Zijn broertje, de antraciet bloempot zorgt weer voor een wat speelser effect door het kleureffect van deze pot. Wil je echt helemaal in lijn staan met de natuur, kies dan voor de stijlvolle donkerbruine bloempot.

Made in Holland

Row Elegant Ivory

Row Concrete Grey

Row Modern Anthracite

Row Original Black

Row Stylish Dark Brown

Een deel van de Capi Row serie is geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Made in Holland bloempotten beschikken over een unieke isolatielaag, waardoor de plant minder snel bevriest. Deze potten zijn te herkennen aan de opvallende, Hollandse, oranje kleur aan de binnenkant. Daarnaast zijn deze Hollandse bloempotten ook nog eens super licht en breekproef. Deze potten zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Deze productie wordt steeds weer veranderd en verbeterd om zo duurzaam mogelijk te produceren en om de kwaliteit van deze bloempotten de waarborgen. Door ze ontwikkelingen hebben deze bloempotten een garantie van 10 jaar.

Indoor

Indoor
Row Modern Anthracite

Indoor
Row Elegant Ivory

Indoor
Row Stylish Brown

Naast de Nature Row zijn er ook nog andere structuren in deze serie potten. Zo zijn er nog de stoere Rib en Rock bloempotten en de speelse Stone en Wood design binnen de Nature bloempottenlijn.