Capi Nature Row

3 colours

De Capi Nature Rib is verkrijgbaar in 3 kleuren:

Elegant Ivory
Modern Anthracite
Original Black

Capi’s ritme

De inspiratiebron voor onze Row bloempotten kan iedereen zich wel in vinden. De textuur is gebaseerd op de zandgolven op het strand. De brede lijnen op deze pot staan voor ritmische golven en brengen een rustgevend gevoel. Door het reliëf in de structuur krijgt de pot een eigen karakter.

De Row bloempotten zorgen met de brede lijnen voor een rustig en speels effect zowel binnen als buiten. Deze sprekende structuur geeft de plant een extra beleving.

Row Made in Holland – indoor & outdoor 

Row Indoor

Made in Holland

De Capi Row serie is onderdeel van de Capi Nature serie. De bloempotten uit deze serie zijn stuk voor stuk geïnspireerd op verschillende onderdelen uit de natuur. De Capi Nature Row is door zijn brede structuur makkelijk te combineren.

Door de verschillende kleuren waarin deze serie verkrijgbaar is, kan de bloempot in elke omgeving zijn plekje vinden. De beschikbare kleuren voor deze Row potten zijn; zwart, ivoor en antraciet. De zwarte bloempot zorgt bijvoorbeeld voor een klassieke, rustige look. Zijn broertje, de antraciet bloempot zorgt weer voor een wat speelser effect door het kleureffect van deze pot. 

Row Elegant Ivory

Row Modern Anthracite

Row Original Black

Een deel van de Capi Row serie is geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Made in Holland bloempotten beschikken over een unieke isolatielaag, waardoor de plant minder snel bevriest. Deze potten zijn te herkennen aan de opvallende, Hollandse, oranje kleur aan de binnenkant. Daarnaast zijn deze Hollandse bloempotten ook nog eens super licht en breekproef. Deze potten zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Deze productie wordt steeds weer veranderd en verbeterd om zo duurzaam mogelijk te produceren en om de kwaliteit van deze bloempotten de waarborgen. Door ze ontwikkelingen hebben deze bloempotten een garantie van 10 jaar.

Indoor

Indoor
Row Modern Anthracite

Indoor
Row Elegant Ivory