Capi Nature Rock

2 colours

De nieuwe collectie Capi Nature Rock bloempotten zijn verkrijgbaar in 2 kleuren 

Elegant Ivory
&
Modern Anthracite

New design

De Capi Rock serie is een geheel nieuwe structuur binnen de Nature lijn. De Capi Nature Rock is net als alle andere geïnspireerd op onderdelen uit de natuur. Zoals de naam ‘Rock’ al doet vermoeden, is dit design gebaseerd op rotsen en stenen.

Daarmee is de Capi Rock de ruwe diamant van het stel.

Indoor & outdoor

Isolatielaag

Vorstbestendig

UV-bestendig

Breukbestendig

Lichtgewicht

Recyclebaar

10 jaar garantie

De inspiratie voor de Rock serie kwam voort uit het idee van ruwe keien. De look van ruwe stenen op deze bloempotten brengen het stoere, wilde van de natuur naar boven. Daarmee zijn deze stoere bloempotten een echte rots in de branding. Voor een beetje extra leven in huis zit je bij de Capi Rock pot dus helemaal goed. De Rock is te verkrijgen in twee kleuren. De witte bloempot, onder de naam ivoor en de donkere bloempot, onder de naam antraciet. De witte bloempot is een zachte variant, die te vergelijken is met lichte stenen in een rustgevend beekje. De donkergrijze bloempot is echter een harde, stoere kleur voor de echte wildebrassen.

Rock Elegant Ivory

Rock Modern Anthracite

Naast de Nature Rib zijn er ook nog andere structuren in deze serie potten. Zo zijn er nog de rustgevende Rib en Row bloempotten en de speelse Stone en Wood design binnen de Nature bloempottenlijn. 

100% Hollands

De Capi Nature Rock serie is geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg. Deze Made in Holland bloempotten beschikken over een unieke isolatielaag, waardoor de plant minder snel bevriest. Deze potten zijn te herkennen aan de opvallende, Hollandse, oranje kleur aan de binnenkant. Daarnaast zijn deze Hollandse bloempotten ook nog eens super licht en breekproef. Deze potten zijn zowel indoor, als outdoor te gebruiken. Deze productie wordt steeds weer veranderd en verbeterd om zo duurzaam mogelijk te produceren en om de kwaliteit van deze bloempotten de waarborgen. Door ze ontwikkelingen hebben deze bloempotten een garantie van 10 jaar.