Capi Nature Rib

4 colours

De Capi Nature Rib is verkrijgbaar in 4 kleuren:

Elegant Ivory
Modern Anthracite
Original Black

Stylish Dark Brown

Capi’s ritme

De Capi Rib serie bestaat uit een golvend design. Deze bijzondere ribstructuur geeft iedere pot een unieke uitstraling. De Rib-textuur is geïnspireerd op gevlochten riet en de dunne lijnen daarvan. Dit geeft een ritmisch gevoel en kan mooi verwerkt worden op Capi-potten. De smalle, dansende lijnen zorgen naast een natuurlijke look ook voor een speelse touch aan deze potten.

Binnen deze serie is de Capi Nature Rib een echte klassieker geworden.

Rib Made in Holland – indoor & outdoor 

Planter square Rib NL
New size 50x50cm

De Rib textuur is niet meer weg te denken uit de Capi Nature collectie. Dit jaar is er een nieuw model toegevoegd aan de Rib collectie. Dit jaar heeft de vierkante bak er een grote maat bij: 50x50x50 cm. Deze grote bloembak is niet alleen mooi met een hele grote plant of hoge terrasafscheiders, maar ook met lage grassen, een wilde mix met bloeiende planten of creëer een klein groentetuintje.  

Made in Holland

De Capi Rib serie is onderdeel van de Capi Nature collectie. Deze Nature-serie is gebaseerd op vormen uit de natuur. Zo blijft elke plant dicht bij zijn oorsprong. Daarnaast is deze structuur verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat iedere omgeving een thuis kan geven aan deze bloempot. De Rib bloempotten zijn verkrijgbaar in de kleuren; zwart, ivoor, antraciet en donkerbruin. Deze verschillende kleuren geven iedere bloempot een eigen karakter. Zo zorgt de witte bloempot, onder de naam ivoor, voor een zachte en frisse look. De antraciet kleurige bloempot daarentegen, zorgt voor een hip en stoer gevoel.

Rib Elegant Ivory

Rib Modern Anthracite

Rib Original Black

Rib Stylish Dark Brown

Een deel van de Capi Rib serie is geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg, Nederland. Deze Made in Holland bloempotten beschikken over een unieke isolatielaag, die de wortels van de plant beschermt. Deze potten zijn te herkennen aan de opvallende, Hollandse, oranje kleur aan de binnenkant. Daarnaast zijn de Hollandse bloempotten ook nog eens super licht en breekproef. Deze potten zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. De Nederlandse productie wordt steeds veranderd en verbeterd om zo duurzaam mogelijk te produceren en om de kwaliteit van onze bloempotten te waarborgen. Door deze ontwikkelingen hebben deze bloempotten een garantie van 10 jaar.

Rib Indoor

Nature Rib – Indoor
New sizes

De Rib-textuur is ondertussen niet meer weg te denken uit onze collectie. Binnen onze Rib-indoor collectie hebben wij dit seizoen nu ook grotere maten toegevoegd. Zo zijn de twee onderstaande modellen nu verkrijgbaar in 5 verschillende maten.

Planter Ball Rib – indoor
New sizes
XL 18×16 cm
XXL 24×21 cm

Vase Ball Rib – indoor
New sizes
XL 23×19 cm
XXL 29×25 cm

Indoor
Rib Modern Anthracite

Indoor
Rib Elegant Ivory

Indoor
Rib Stylish Brown

Rib Outdoor