Capi Nature Rib

NEW colours

De Capi Nature Rib heeft er dit jaar 2 nieuwe kleuren bijgekregen. Naast de bekende black, grey en ivory zijn er nu ook antraciet en donkerbruin aan toegevoegd.

Modern Anthracite
&

Stylish Dark Brown

Capi’s ritme

De Capi Rib serie bestaat uit een golvend design. Deze bijzondere ribstructuur geeft iedere pot een unieke uitstraling. De Rib-textuur is geïnspireerd op gevlochten riet en de dunne lijnen daarvan. Dit geeft een ritmisch gevoel en kan mooi verwerkt worden op Capi-potten. De smalle, dansende lijnen zorgen naast een natuurlijke look ook voor een speelse touch aan deze potten.

Binnen deze serie is de Capi Nature Rib een echte klassieker geworden.

Rib Made in Holland – indoor & outdoor 

Rib Outdoor

Rib Indoor

De Capi Rib serie is onderdeel van de Capi Nature collectie. Deze Nature-serie is gebaseerd op vormen uit de natuur. Zo blijft elke plant dicht bij zijn oorsprong. Daarnaast is deze structuur verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat iedere omgeving een thuis kan geven aan deze bloempot. De Rib bloempotten zijn verkrijgbaar in de kleuren; zwart, grijs, ivoor, antraciet en donkerbruin. Deze verschillende kleuren geven iedere bloempot een eigen karakter. Zo zorgt de witte bloempot, onder de naam ivoor, voor een zachte en frisse look. De antraciet kleurige bloempot daarentegen, zorgt voor een hip en stoer gevoel.

Made in Holland

Rib Elegant Ivory

Rib Concrete Grey

Rib Modern Anthracite

Rib Original Black

Rib Stylish Dark Brown

Een deel van de Capi Rib serie is geproduceerd in onze eigen fabriek in Tilburg, Nederland. Deze Made in Holland bloempotten beschikken over een unieke isolatielaag, die de wortels van de plant beschermt. Deze potten zijn te herkennen aan de opvallende, Hollandse, oranje kleur aan de binnenkant. Daarnaast zijn de Hollandse bloempotten ook nog eens super licht en breekproef. Deze potten zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. De Nederlandse productie wordt steeds veranderd en verbeterd om zo duurzaam mogelijk te produceren en om de kwaliteit van onze bloempotten te waarborgen. Door deze ontwikkelingen hebben deze bloempotten een garantie van 10 jaar.

Outdoor
Rib Elegant Ivory

Indoor
Rib Modern Anthracite

Indoor
Rib Elegant Ivory

Indoor
Rib Stylish Brown

Naast de Nature Rib zijn er ook nog andere structuren in Capi Nature Collectie. Zo zijn er nog de stoere Row en Rock bloempotten en de speelse Stone en Wood designs binnen de Nature collectie.