Capi Nature

Nature

[ney-cher]/noun

The phenomena of the physical world collectively.

Warmth, Landscape, Earth, Green, Sustainable

Inspired by natural structures

Één met de natuur

Het design van de Capi Nature collectie is, zoals de naam zegt, geïnspireerd op de natuur. De natuur bestaat uit mooie vormen en texturen en die benadrukken we graag extra op onze bloempotten. Het natuurlijk design zorgt voor een ultieme samenhang tussen pot en plant. Alle designs zijn gebaseerd op hun eigen mooie stukje uit de natuur en hebben een unieke uitstraling.

Made in Holland
indoor & outdoor 

Nature Clay

Nieuwe collectie

Nature Rib

golvend, ritmisch, speels

Nature Row

rust, stoer, veelzijdig

Nature Rock

ruw, wild

New collection

Binnen Capi zijn wij altijd op zoek naar nieuwe design en texturen. Daarom is dit jaar de Clay collectie ontworpen, als aanvulling op onze Nature-lijn. De Clay textuur is geïnspireerd op de natuur, door het nabootsen van gebarsten klei. Klei wordt hard bij het drogen en zal uiteindelijk barsten. Die mooie, onevenredige textuur die dan ontstaat, vormt de perfecte basis voor een stoere bloempottenlijn.

De Clay collectie is een nieuwe textuur binnen de Made in Holland collectie. De ‘Clay’ textuur is geïnspireerd op gebroken klei. Klei die tijdens het natuurlijke proces van vloeibaar in harde materie verandert en barst. Een pure vorm van de natuur, net als de andere bloempotten uit onze Nature collectie.

New model

De Rib textuur is niet meer weg te denken uit de Capi Nature collectie. Dit jaar is er een nieuw model toegevoegd aan de Rib collectie. Een lage, brede terrasbak met deze bijzondere Rib textuur. Dit model is perfect geschikt als terrasafscheiding met mooie grassoorten of bijvoorbeeld om je kruidenplantjes in te kweken.

Made in Holland

Nature Outdoor

Naast de succesvolle indoor serie in de Stone textuur is er dit jaar ook een outdoor lijn toegevoegd aan deze collectie. De outdoor lijn bevat verschillende modellen in ivoorkleur. De Stone structuur voorziet de planten van een mooi en vol design. Hiermee haal je een opvallende look in je tuin die de planten zullen laten stralen. Het reliëf in deze Stone textuur maakt deze bloempotten extra levendig.  

Naast de nieuwe Nature Stone collectie bestaat de Nature outdoor collectie ook uit de welbekende Rib-structuur. De Rib textuur is niet meer weg te denken uit de Capi Nature collectie. 

Nature Stone
outdoor

Nieuwe collectie

Nature Rib
outdoor

sfeervol, golvend, ritmisch

Nature Indoor

Nieuwe collecties

De Nature collectie van Capi Europe heeft een flinke uitbreidingsslag gemaakt dit seizoen. Naast de Made in Holland Nature Clay collectie en de outdoor Nature Stone collectie heeft ook de binnen potterie er twee series bijgekregen: Nature Loop & Nature Wave.

De twee binnen series zijn zoals de rest van de Nature lijn geïnspireerd op de natuur. Beide op een bijzondere manier; De Nature Loop is natuur in de breedste zin van het woord. Deze serie geïnspireerd op het eindeloze proces van de natuur, uitgebeeld door de lijnen die rondom de bloempotten heen lopen. De Nature Wave collectie is geïnspireerd op gevlochten rotan. Deze textuur laat de harmonie tussen natuur en de menselijke hand zien. Beide collecties zijn, net als de andere binnen potterie in de Nature collectie, verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, ivoor en bruin. Alle drie de kleuren hebben een overloop in kleur, zodat het natuurlijke effect wordt benadrukt.

Nature Loop
indoor

Nieuwe collectie

Nature Wave
indoor

Nieuwe collectie

Nature Rib
indoor

sfeervol, golvend, ritmisch

Nature Row
indoor

rustig, laagjes, stoer

Nature Stone
indoor

Nieuw design, bijzonder

Nature Wood
indoor

Nieuw design, subtiel

Colours & Structures

De Capi Nature collectie is een brede en variërende collectie. Bekijk hieronder een overzicht van alle kleuren en structuren van deze veelzijdige collectie bloempotten. Alle Nature structuren zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een klein potje voor in je interieur of een stoere eyecatcher in de vorm van een grote bloempot voor binnen of buiten. Wist je trouwens dat je veel Capi-bloempotten zowel binnen als buiten kunt gebruiken?

Made in Holland – Indoor & Outdoor

Clay Original Black

Clay Concrete Grey

Smooth Natural Brown

Rib Original Black

Rib Concrete Grey

Rib Elegant Ivory

Rib Modern Anthracite

Rib Stylish Dark Brown

Row Original Black

Row Concrete Grey

Row Elegant Ivory

Row Modern Anthracite

Row Stylish Dark Brown

Rock Modern Anthracite

Rock Elegant Ivory

Nature Outdoor

Stone Outdoor
Elegant Ivory

Rib Outdoor
Elegant Ivory

Nature Indoor

Loop Modern Anthracite

Loop Elegant Ivory

Loop Stylish Brown

Wave Modern Anthracite

Wave Elegant Ivory

Wave Stylish Brown

Rib Modern Anthracite

Rib Elegant Ivory

Rib Stylish Brown

Row Modern Anthracite

Row Elegant Ivory

Row Stylish Brown

Stone Modern Anthracite

Stone Elegant Ivory

Stone Stylish Brown

Wood Modern Anthracite

Wood Elegant Ivory

Wood Stylish Brown