Capi Lux Heraldry

Bijzondere bloempot

De Capi Lux Heraldry kenmerkt zich door zijn bijzondere ruitstructuur. Deze structuur maakt deze bloempotten perfect voor een hippe en moderne omgeving. De ruitstructuur is al een tijdje bekend binnen het assortiment van Capi. Door het reliëf krijgt de ruitstructuur een extra dimensie, waardoor deze pot een echte eyecatcher wordt.
Deze bloempot zal dus niet onopgemerkt blijven.

UV-bestendig

Vorstbestendig

Lichtgewicht

3 jaar garantie

Deze potten hebben door de opvallende ruitstructuur een eigen verhaal, maar zijn door de natuurlijke kleur makkelijk te combineren. Deze pot past bij elke plant en geeft elke plant zijn natuurlijke habitat terug. Laat deze bloempot opgaan in een drukke, groene plek of laat hem op zichzelf het verschil maken, door deze pot een prominente plek te geven binnen een rustige omgeving.

Dit jaar heeft de Capi Heraldry er een nieuwe stoere roestkleur erbij gekregen, die perfect een natuurlijke omgeving nabootst. Naast de nieuwe roestkleur heeft dit design ook een indoor serie in antraciet en wit. Deze basic kleuren in combinatie met de bijzondere ruit maken deze potten perfect voor in een Scandinavisch en minimalistisch interieur. Kies voor clean en wit om het rustig te maken of ga voor contrast met de donkere variant.

Heraldry Outdoor
Antique Rust

Heraldry Indoor
Scandinavian White

Heraldry Indoor
Modern Anthracite

Kleine en grote bloempotten

De Indoor Heraldry serie heeft een lijn kleine en grote bloempotten voor binnen. De kleine bloempotten zijn ideaal voor op tafel of om leuke hoekjes te creëren. Geef je interieur rust door een setje van dezelfde modellen bij elkaar te zetten of ga voor variatie met verschillende Heraldry bloempotjes bij elkaar.

Naast deze bloempotjes in klein formaat heeft Heraldry ook een aantal grote modellen. Deze grote bloempotten hebben een exclusieve look en zijn naast modern ook nog eens chique. De potten zullen je woonkamer een stijlvolle toevoeging geven. De Lux indoor Heraldry bloempotten hebben een erg licht gewicht, waardoor ze erg handzaam zijn en makkelijk in gebruik.

Outdoor & Indoor

De Heraldry roestkleur is outdoor te gebruiken. Door gebruik van hoogwaardige kleurstoffen wordt de kleur van deze bloempot behouden. De afwerking zorgt er tevens voor dat deze UV-bestand is. Laat deze pot dus lekker shinen in de zon. Door het afwateringsgat aan de onderkant zijn de potten uit deze serie vorstbestendig. Het afwateringsgat zorgt ervoor dat het water kan wegstromen en niet bevriest. Zorg hierbij wel dat de pot een stukje van de grond af staat, zodat het water kan wegstromen. Dit kan bijvoorbeeld met potvoetjes. De plant zal hierdoor een stuk langer meegaan. De roestkleur in huis halen? Dat kan natuurlijk ook. Door een binnenpot in de Heraldry te gebruiken zal erg geen water door het afwateringsgat op de vloer komen en kan deze pot ook indoor gebruikt worden.

De Lux Heraldry indoor serie is modern en tijdloos. De bijzondere ruitstructuur van deze potten is ondertussen niet meer weg te denken uit het assortiment van Capi. Deze opvallende verschijning is minimalistisch, maar toch uitgesproken. De Heraldry indoor collectie is makkelijk te combineren door de basic kleuren, maar tevens zorgt de ruitstructuur ervoor dat ze overal een verschil maken. De witte bloempotten zorgen voor een Scandinavisch design. Minimalistisch en zacht, waardoor de plant het verhaal vertelt. Daarnaast is er de donkere, antraciet kleur. Deze staat centraal door het mooie contrast. Deze donkere bloempotten geven de plant een sterk karakter. Beide kleuren geven een goede basis voor de plant en laten deze mooi uitkomen. De binnenpotten hebben geen afwateringsgat, maar zijn niet 100% waterdicht.