Capi Lux

Lux

Luxurious/adjective

Elegant, Modern,
Grand, Simple

Inspired by luxury living

Modern karakter

Lichtgewicht Terrazzo-look bloempotten. De Capi Lux serie is een strakke, moderne serie. 

De strakke lijnen en basic kleuren zorgen ervoor dat deze stijlvolle Capi Lux bloempotten makkelijk te gebruiken zijn.

Nieuwe collectie

Naast de grote, minimalistische bloembakken heeft de Lux collectie ook een aantal indoor series toegevoegd. Deze Lux indoor series zijn verkrijgbaar in de basiskleuren: wit en antraciet. De nieuwe designs in combinatie met deze moderne kleuren maken deze series luxe, minimalistisch en tijdloos. De Lux indoor serie zijn makkelijk in te passen in een modern en Scandinavisch interieur.

Lux Arc
indoor

Nieuw, groots

Lux Stripes
indoor

Nieuw, strepen

Lux Split
indoor

Nieuw, mix

Lux Heraldry
indoor

diamant, modern

Zo is er de nieuwe Lux Arc. De naam doet het al vermoeden; deze serie is gebaseerd op tijdloze architectuur. Een perfecte combinatie tussen minimalistisch en groots design. De nieuwe serie Lux Stripes doet zijn naam eer aan en heeft een verticaal gestreepte textuur. Een combinatie tussen brede en smalle strepen geven deze bloempotten een speels effect. Dan is er nog de nieuwe Lux Split textuur. Deze textuur is een splitsing van twee texturen. De bloempotten zijn half glad en half gestreept en daardoor letterlijk veelzijdig.

Daarnaast is er nog de Lux Heraldry. Deze bloempotten gaan al een tijdje mee. Deze bloempotten kenmerken zich door een opvallend ruitpatroon. Dit patroon geeft een modern een minimalistisch karakter. Deze pot is speels, maar tegelijk ook exclusief. Deze serie heeft ook de stoere roestkleur. De Heraldry roest is een opvallende eyecatcher en maakt elke plant bijzonder.

Lux Outdoor

Terazzo look
De Capi Lux serie is ontstaan vanuit de vraag naar de luxe, zware Terrazzo bloempotten. Echter zijn deze al snel doorontwikkeld tot een lichtgewicht variant. Dit maakt de bloempotten makkelijker en handzamer in het gebruik. Na vele jaren zijn deze Terrazzo look bloempotten nog steeds in trek. Logisch ook, deze bloempotten zijn ontzettend stijlvol en overal te gebruiken. De potten zorgen ervoor dat in elke omgeving een moderne look en feel gecreëerd wordt. De Terrazzo potten zijn niet alleen licht van gewicht, maar ook UV- en vorstbestendig. Hierdoor gaat zowel de pot, als de plant langer mee.

Lux Terrazzo

modern, strak, hip

Lux White

Scandinavisch, clean

De Lux Terrazzo look is er in modern zwart en er is ook een betonlook bloempot in grijs ontstaan. Natuurlijk kon een elegante serie, bestaande uit witte bloempotten, hierbij ook niet ontbreken. De Lux White werd dan ook al snel een klassieker in dit rijtje.

Grote bloempotten
De Lux serie van Capi bevat een aantal bijzondere vormen. Naast traditionele ronde en vierkante bakken, bieden de Lux Terrazzo en de Lux White ook grote bloempotten. Deze grote bakken zijn er in hoge, smalle modellen, maar bijvoorbeeld ook langwerpige vormen. De moderne, strakke kleuren in combinatie met deze opvallende groottes maken deze potten dus perfect geschikt voor bij de entree of als afbakening in de tuin.

Indoor

Arc Modern Anthracite

Arc Clean White

Stripes Modern Anthracite

Stripes Clean White

Split Modern Anthracite

Split Clean White

Outdoor 
Heraldry NEW Rust

Indoor 
Heraldry Modern White

Indoor
Heraldry Anthracite

Outdoor – Terrazzo & White

Terrazzo Modern Black

Terrazzo Concrete Grey

Scandinavian White