Capi Lux

Lux

Luxurious/adjective

Elegant, Modern,
Grand, Simple

Inspired by luxury living

Modern karakter

Lichtgewicht Terrazzo-look bloempotten. De Capi Lux serie is een strakke, moderne serie. 

De strakke lijnen en basic kleuren zorgen ervoor dat deze stijlvolle Capi Lux bloempotten makkelijk te gebruiken zijn.

UV-bestendig

Vorstbestendig

Lichtgewicht

3 jaar garantie

Lux Terrazzo

modern, strak, hip

Lux White

Scandinavisch, clean

Lux Heraldry

bijzonder, ruit, hip

Terazzo look
De Capi Lux serie is ontstaan vanuit de vraag naar de luxe, zware Terrazzo bloempotten. Echter zijn deze al snel doorontwikkeld tot een lichtgewicht variant. Dit maakt de bloempotten makkelijker en handzamer in het gebruik. Na vele jaren zijn deze Terrazzo look bloempotten nog steeds in trek. Logisch ook, deze bloempotten zijn ontzettend stijlvol en overal te gebruiken. De potten zorgen ervoor dat in elke omgeving een moderne look en feel gecreëerd wordt. De Terrazzo potten zijn niet alleen licht van gewicht, maar ook UV- en vorstbestendig. Hierdoor gaat zowel de pot, als de plant langer mee.

De Lux Terrazzo look is er in modern zwart en er is ook een betonlook bloempot in grijs ontstaan. Natuurlijk kon een elegante serie, bestaande uit witte bloempotten, hierbij ook niet ontbreken. De Lux White werd dan ook al snel een klassieker in dit rijtje.

Terrazzo & White

Terrazzo Modern Black

Terrazzo Concrete Grey

Scandinavian White

Grote bloempotten
De Lux serie van Capi bevat een aantal bijzondere vormen. Naast traditionele ronde en vierkante bakken, bieden de Lux Terrazzo en de Lux White ook grote bloempotten. Deze grote bakken zijn er in hoge, smalle modellen, maar bijvoorbeeld ook langwerpige vormen. De moderne, strakke kleuren in combinatie met deze opvallende groottes maken deze potten dus perfect geschikt voor bij de entree of als afbakening in de tuin.

Heraldry

Outdoor 
Heraldry NEW Rust

Indoor 
Heraldry Modern White

Indoor
Heraldry Anthracite

Een Capi Lux voor iedereen
Naast deze tijdloze, moderne potten is ook de Heraldry bloempot aan het Lux assortiment toegevoegd. Deze bloempotten kenmerken zich door een opvallend ruitpatroon. Dit patroon geeft een modern een minimalistisch karakter. Deze pot is speels, maar tegelijk ook exclusief. Dit jaar is er, naast de indoor collectie, ook een nieuwe roestkleur bijgekomen voor outdoor gebruik. De Heraldry roest is een opvallende eyecatcher en maakt elke plant bijzonder.

De designs uit dit assortiment zijn perfect te combineren in een Scandinavische sfeer. De harde, basic kleuren laten de planten spreken.