Capi Lux White

Scandinavian White

Fris, Scandinavisch en modern. Dat is waar de Capi Lux White voor staat. Het strakke design van de Capi White pot zorgt in combinatie met de witte kleur voor een clean beeld. Het geeft een minimalistisch effect, waardoor de plant maximaal tot zijn recht komt en uitgelicht wordt. Deze witte bloempotten zijn simpel, maar elegant. Ze passen zich makkelijk aan, maar maken altijd wel een statement.

De Lux White serie is verkrijgbaar in verschillende hoekige modellen. De witte vierkante bloempotten zijn echte klassiekers. Tijdloos en makkelijk in gebruik. De vierkante bloempotten kunnen makkelijk een plek vinden in jouw omgeving. Daarnaast zijn er hoge, langwerpige modellen. Deze elegante potten staan graag in de kijker. Ideaal om een beetje hoogte te creëren. Dit kan ook met de verschillende witte pilaren uit de White serie. Strak in combinatie met een witte pot uit de White serie, of om de kleur te breken met een andere mooie pot in bijvoorbeeld antraciet. Voor het grote werk zijn er nog de lage, brede modellen. Deze witte bloembakken laten niet over zich heen kijken. Deze luxe potten zijn dol op veel groen. Perfect om een lang stuk op te vullen of de tuin een stukje af te bakenen.

De grote bloempotten in deze serie hebben een zware en robuuste look, maar zijn eigenlijk heel licht van gewicht. Dit maakt de witte potten handzaam en makkelijk in gebruik.

De Capi White serie is ideaal voor indoor en outdoor. Zorg bij indoor gebruik wel even voor een binnenpot. De Lux potten beschikken namelijk over een afwateringsgat. Dit gat zorgt er bij outdoor gebruik voor dat er geen water in de pot blijft zijn, zodat dit niet kan bevriezen. Zet bij vorst de pot van de grond af, bijvoorbeeld met potvoetjes, zodat het water ook echt weg kan stromen. Dit maakt de pot vorstbestendig. Daarnaast zijn deze potten ook nog eens UV-bestendig en geschikt voor alle weersomstandigheden.