Capi Lux Terrazzo

Terrazzo Look

De Capi Lux Terrazzo is een strak en glad design. Een moderne bloempot die spreekt in elke omgeving. 

Ondanks de simpele look en de basic kleuren van deze bloempotten, hebben ze een grootse en luxe uitstraling. De perfecte basis voor een tijdloze omgeving met een sterk karakter.

De Capi Terrazzo kenmerkt zich door de Terrazzo look, maar dan met een extreem licht gewicht. De Lux Terrazzo potten gaan al een hele tijd mee. Ontstaan uit de originele, zware Terrazzo potten. Deze potten hebben in een korte tijd een enorme groei meegemaakt. Dat is niet gek, deze moderne en tijdloze bloempotten maken de omgeving helemaal af. Om deze Terrazzo bloempotten wat handzamer te maken zijn deze potten doorontwikkeld tot lichtgewicht modellen. Dezelfde strakke Terrazzo look, maar dan lekker licht en handzaam. Originele Terrazzo potten wegen zeker meer dan 30 kilo. Onze Capi Lux Terrazzo modellen daarentegen maar 8 kilo! Vallen ze dan om als het hard waait? Zeker niet, door de vulling van potgrond en Hydro korrels, blijven de potten gewoon overeind.

Colours

De harde zwarte kleur zorgt voor een contrasterende en moderne look. Voor de wat zachtere feeling is er een ook een lichtgrijze variant bijgekomen. Deze lichtgrijze bloempot heeft met zijn betonlook een wat rustiger effect.

Terrazzo Original Black

Terrazzo Concrete Grey

De Terazzo look bloembakken zijn ideaal voor outdoor en indoor gebruik. Ontvang je gasten met een luxe, moderne pot bij de entree. Maak je tuin helemaal af met een grote brede plantenbak in Terrazzo look. Deze Lux serie kan eigenlijk altijd. Naast de standaard maten en modellen, heeft deze serie ook een groot assortiment aan grote bloempotten. Hoge bloembakken, maar ook brede potten. Ideaal om je tuin anders in te delen of af te bakenen. De Terrazzo look bloempotten zijn naast licht van gewicht ook nog eens UV- en vorstbestendig. Door het afwateringsgat kan er geen water in de pot blijven staan. Zorg er wel voor dat deze bloembakken altijd een stukje van de grond afstaan bij vorst, zodat het water ook daadwerkelijk weg kan stromen, bijvoorbeeld met potvoetjes. De pot en plant zullen je dankbaar zijn. Daarnaast bestaat er voor deze serie een speciale Capi Care collectie met speciale lak- en onderhoudsproducten, zodat deze bloempotten extra lang meekunnen.

De Lux Terazzo is echter ook indoor perfect te gebruiken. Door de moderne, maar basic uitstraling kan deze pot makkelijk een plekje vinden. Zorg bij indoor gebruik wel voor een goede binnenpot, zodat het afwaterigsgat bedekt wordt