Capi Lux Stripes
indoor

Heel veel strepen

De textuur is, zo simpel als de naam het al zegt, gebaseerd op strepen. Dikke strepen, dunne strepen, smalle strepen, brede strepen. Gewoon strepen! Verticale strepen, die door middel van reliëf een speelse collectie vormen. De kleuren wit en antraciet maken deze collectie ook nog eens makkelijk te combineren.

Een streepje voor!

Streep je huidige potten maar weg, onderaan de streep heeft deze nieuwe collectie sowieso een streepje voor. Strepen voor en strepen na. Met al die strepen vormen ze ook een mooie basis voor jouw planten.  

Niet alleen de verticale lijnen, maar ook verticaal wonen is een nieuwe trend. Creëer hoogteverschillen met leuke plankjes of pothouders aan de muur. Of zet je bloempotjes op een mooi boek of plateau. 

Stripes
Scandinavian White

Stripes
Modern Anthracite

De indoor bloempotten zijn allemaal handgemaakt, elke pot is dus uniek. Ze hebben allemaal een hoog afwerkingsniveau en ze zijn licht van gewicht. De binnenpotten hebben geen afwateringsgat, maar zijn wellicht niet 100% waterproof.

Naast de Lux Stripes heeft de Lux indoor meerdere texturen. Zo is er de futuristische Lux Arc textuur, de veelzijdige Lux Split en de welbekende ruitstructuur Heraldry