Capi Lux Split
indoor

Tweezijdig

Een veelzijdige textuur. Letterlijk, want deze collectie heeft twee zijdes. De Lux Split collectie is een splitsing van twee texturen; half glad en half gestreept. De combinatie van deze twee geeft deze collectie een verrassend effect. De kleuren wit en antraciet geven deze collectie een luxe en minimalistisch randje mee.

Keuzestress..

Ben je de gestreepte kant beu? Dan draai je hem toch een keertje naar de gladde kant! Helemaal mooi is beide texturen naar voren laten komen. Zo hoef je nooit te kiezen, dat lucht op! Geef er af en toe een draai aan. Zo verveel je je nooit. Je planten zullen er ook blij mee zijn. Deze groeien namelijk graag naar het licht toe. Als je ze af en toe omdraait zullen ze dus mooi en evenredig blijven groeien.

Twee kanten, twee kleuren

De Lux Split serie is verkrijgbaar in 2 kleuren. Wit en antraciet, beide simpel en stijlvol. De witte binnenpotten uit de Lux Split collectie hebben een frisse en trendy look. De antraciet kleur heeft een moderne en stoere look.

Split
Scandinavian White

Split
Modern Anthracite

De indoor bloempotten zijn allemaal handgemaakt, elke pot is dus uniek. Ze hebben allemaal een hoog afwerkingsniveau en ze zijn licht van gewicht. De binnenpotten hebben geen afwateringsgat, maar zijn wellicht niet 100% waterproof.

Naast de Lux Split heeft de Lux indoor meerdere texturen. Zo is er de speelse Lux Stripes textuur, de futuristische Lux Arc en de welbekende ruitstructuur Heraldry.