Capi Lux Arc
indoor

Tijdloze architectuur

De Capi Lux Arc is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, geïnspireerd op tijdloze architectuur. De perfecte combinatie tussen minimalistisch en groots. Daarnaast geven de twee basiskleuren, wit en antraciet, een extra moderne look aan deze indoor bloempotten. Deze combi zorgt ervoor dat deze potten makkelijk in te passen zijn in ieder interieur.

Mix & Match!

Gebruik verschillende modellen voor een leuk en speels effect. Creëer variërende hoekjes met diverse hoogtes, modellen of zelfs verschillende texturen. Maak een licht hoekje met de witte binnenpotten of zet een paar stoere antracietkleurige potten bij elkaar. Of doe eens gek en zet ze lekker door elkaar!

Nieuwe modellen! 

De Lux Arc serie is niet alleen een nieuwe textuur binnen de Lux collectie, maar heeft ook nog eens 2 nieuwe modellen in de serie. Naast nieuwe texturen en kleuren proberen wij elk seizoen weer nieuwe dingen te creëren om met de trend mee te gaan. Bij deze twee modellen komt de Wave textuur volledig tot zijn recht.  Bekijk de nieuwe modellen hieronder.

Moderne kleuren
Simplicity is the key. Deze Lux Arc serie is verkrijgbaar in wit en antraciet. Deze basic kleuren benadrukken het moderne aspect van deze bloempotten. De combinatie van een groots design met simpele kleuren maken deze binnenpotten perfect voor een strak interieur. De lichte witte kleur geeft de textuur een speels en minimalistisch effect. De donkere antraciet kleur zorgen juist voor een stoer effect.

Heraldry
Scandinavian White

Heraldry
Modern Anthracite

De indoor bloempotten zijn allemaal handgemaakt, elke pot is dus uniek. Ze hebben allemaal een hoog afwerkingsniveau en ze zijn licht van gewicht. De binnenpotten hebben geen afwateringsgat, maar zijn wellicht niet 100% waterproof.

Naast de Lux Arc heeft de Lux indoor meerdere texturen. Zo is er de speelse Lux Stripes textuur, de veelzijdige Lux Split en de welbekende ruitstructuur Heraldry.