Capi Lux Outdoor

Terrazzo Look of Scandinavian White

De Capi Lux Terrazzo is een strak en glad design. Een moderne bloempot die spreekt in elke omgeving. Ondanks de simpele look en de basic kleuren van deze bloempotten, hebben ze een grootse en luxe uitstraling. De perfecte basis voor een tijdloze omgeving met een sterk karakter.

Fris, Scandinavisch en modern. Dat is waar de Capi Lux White voor staat. Het strakke design van de Capi White pot zorgt in combinatie met de witte kleur voor een clean beeld. Het geeft een minimalistisch effect, waardoor de plant maximaal tot zijn recht komt en uitgelicht wordt. Deze witte bloempotten zijn simpel, maar elegant. 

Lux Terrazzo

Lux White

Outdoor – Terrazzo & White

Terrazzo Modern Black

Terrazzo Concrete Grey

Scandinavian White

Onderhoud

De Terrazzo-look bloembakken zijn ideaal voor outdoor en indoor gebruik. Ontvang je gasten met een luxe, moderne pot bij de entree. Maak je tuin helemaal af met een grote brede plantenbak in Terrazzo look. Deze Lux serie kan eigenlijk altijd. Naast de standaard maten en modellen, heeft deze serie ook een groot assortiment aan grote bloempotten. Hoge bloembakken, maar ook brede potten. Ideaal om je tuin anders in te delen of af te bakenen. De Terrazzo look bloempotten zijn naast licht van gewicht ook nog eens UV- en vorstbestendig. Door het afwateringsgat kan er geen water in de pot blijven staan. Zorg er wel voor dat deze bloembakken altijd een stukje van de grond afstaan bij vorst, zodat het water ook daadwerkelijk weg kan stromen, bijvoorbeeld met potvoetjes. De pot en plant zullen je dankbaar zijn. Daarnaast bestaat er voor deze serie een speciale Capi Care collectie met speciale lak- en onderhoudsproducten, zodat deze bloempotten extra lang meekunnen.

De Lux Terazzo is echter ook indoor perfect te gebruiken. Door de moderne, maar basic uitstraling kan deze pot makkelijk een plekje vinden. Zorg bij indoor gebruik wel voor een goede binnenpot, zodat het afwaterigsgat bedekt wordt

De Lux Outdoor serie is verkrijgbaar in verschillende hoekige modellen. De witte vierkante bloempotten zijn echte klassiekers. Tijdloos en makkelijk in gebruik. De vierkante bloempotten kunnen makkelijk een plek vinden in jouw omgeving. Daarnaast zijn er hoge, langwerpige modellen. Deze elegante potten staan graag in de kijker. Ideaal om een beetje hoogte te creëren. Dit kan ook met de verschillende witte pilaren uit de White serie. Strak in combinatie met een witte pot uit de White serie, of om de kleur te breken met een andere mooie pot in bijvoorbeeld antraciet. Voor het grote werk zijn er nog de lage, brede modellen. Deze witte bloembakken laten niet over zich heen kijken. Deze luxe potten zijn dol op veel groen. Perfect om een lang stuk op te vullen of de tuin een stukje af te bakenen.

De grote bloempotten in deze serie hebben een zware en robuuste look, maar zijn eigenlijk heel licht van gewicht. Dit maakt de witte potten handzaam en makkelijk in gebruik.

Grote bloempotten
De Lux serie van Capi bevat een aantal bijzondere vormen. Naast traditionele ronde en vierkante bakken, bieden de Lux Terrazzo en de Lux White ook grote bloempotten. Deze grote bakken zijn er in hoge, smalle modellen, maar bijvoorbeeld ook langwerpige vormen. De moderne, strakke kleuren in combinatie met deze opvallende groottes maken deze potten dus perfect geschikt voor bij de entree of als afbakening in de tuin.

Terazzo look
De Capi Lux serie is ontstaan vanuit de vraag naar de luxe, zware Terrazzo bloempotten. Echter zijn deze al snel doorontwikkeld tot een lichtgewicht variant. Dit maakt de bloempotten makkelijker en handzamer in het gebruik. Na vele jaren zijn deze Terrazzo look bloempotten nog steeds in trek. Logisch ook, deze bloempotten zijn ontzettend stijlvol en overal te gebruiken. De potten zorgen ervoor dat in elke omgeving een moderne look en feel gecreëerd wordt. De Terrazzo potten zijn niet alleen licht van gewicht, maar ook UV- en vorstbestendig. Hierdoor gaat zowel de pot, als de plant langer mee.

Lux Terrazzo

modern, strak, hip

Lux White

Scandinavisch, clean

De Lux Terrazzo look is er in modern zwart en er is ook een betonlook bloempot in grijs ontstaan. Natuurlijk kon een elegante serie, bestaande uit witte bloempotten, hierbij ook niet ontbreken. De Lux White werd dan ook al snel een klassieker in dit rijtje.

De Capi Terrazzo kenmerkt zich door de Terrazzo look, maar dan met een extreem licht gewicht. De Lux Terrazzo potten gaan al een hele tijd mee. Ontstaan uit de originele, zware Terrazzo potten. Deze potten hebben in een korte tijd een enorme groei meegemaakt. Dat is niet gek, deze moderne en tijdloze bloempotten maken de omgeving helemaal af. Om deze Terrazzo bloempotten wat handzamer te maken zijn deze potten doorontwikkeld tot lichtgewicht modellen. Dezelfde strakke Terrazzo look, maar dan lekker licht en handzaam. Originele Terrazzo potten wegen zeker meer dan 30 kilo. Onze Capi Lux Terrazzo modellen daarentegen maar 8 kilo! Vallen ze dan om als het hard waait? Zeker niet, door de vulling van potgrond en Hydro korrels, blijven de potten gewoon overeind.