Capi Classic

Classic

[klas-ik]/adjective

Characteristic of Greek and Roman antiquity, very typical of its kind.

Romantic, Countryside, Timeless, Decorative

Sierbloempotten

De Capi Classic potten zijn de sierlijke van het stel. De Classics zijn, zoals de naam als zegt, ‘klassiek’. Deze bloempotten hebben een Romaanse stijl en geven antiek een nieuwe dimensie. De sierbloempotten zijn een opvallende verschijning.

De potten zijn door de subtiele ivoorkleur en authentieke sierrand tijdloos te noemen. Ze geven elk soort plant een zacht en klassiek randje mee.

Romantische modellen
Voor romantiek moet je dus zeker bij de Capi Classics zijn. In plaats van witte bloempotten heeft de Capi Classic collectie een ivoorkleur gekregen. Een gebroken witte kleur met een vervaagde look, waardoor deze bloempotten uit de geschiedenis lijken neergedaald. De ivoorkleur zorgt er ook nog eens voor dat deze potten tijdloos zijn. De Classic collectie bestaat uit vijf verschillende modellen. Drie modellen met een mooie, klassieke sierrand. Deze rand geeft de potten een zacht karakter en geven de plant een mooie afwerking. Deze potten staan prachtig als decorstuk in een landelijke tuin of op een klassiek terras. Daarnaast zijn er twee vaasmodellen op een standaard. Deze potten zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld bij de entree. Deze bloempotten zorgen voor een warm en romantisch welkom. In combinatie met een plant met mooie bloemen eraan vormen deze klassieke bloempotten een idyllisch plaatje.

Structures & Details

Classic
Ivory French Vase

Classic
Ivory Planter

Classic
Ivory French Vase Low

Klassiek door weer en wind
De Capi Classic collectie is UV- en vorstbestendig en daardoor dus ideaal voor buitengebruik. De potten bevatten een afwateringsgat waardoor het water niet in pot kan blijven staan. Zorg er wel voor dat de potten bij vorst een stukje van de grond afstaan, zodat het water weg kan stromen. Dit kan bijvoorbeeld met potvoetjes. Daarnaast zijn deze potten licht van gewicht en daardoor makkelijk te gebruiken. De potten vallen echter niet om door het lichte gewicht. Door de potgrond en Hydro korrels die erin gaan blijft de pot goed overeind staan! Op de Capi Classic collectie zit een garantie van 3 jaar op productiefouten.