Capi Biodiversiteit

 

 

Biodiversity

Biodiversiteit speelt een grote rol binnen Capi. Met de biodiversiteit accessoires lever je een bijdrage aan onze natuur. Met de functionele design producten dragen we een steentje bij voor vogels, bijen en vlinders. Samen kunnen we werken aan een betere biodiversiteit. Ook de design regentonnen dragen hier aan bij.

 

 

 

Biodiversiteitshuisjes

De tuinen in Nederland zijn steeds meer aan het verstenen. En dat is jammer, want dit zorgt ervoor dat vogels en insecten geen ruimte krijgen om datgene te doen waar ze goed in zijn. Omdat een groene levensstijl voor veel mensen wel heel belangrijk is, heeft Capi Europe een biodiversiteitscollectie ontworpen. Met de vogelhuisjes, het voederbakje, het vlinderhuisje en het bijenhotel creëer je snel en eenvoudig een eigen biodiversiteitshoekje. En je tuin knapt er ook nog eens van op! Dieren blij, jij blij!

Regentonnen

Het klimaat verandert, het weer wordt extremer: er zijn meer dagen met hoosbuien en met langdurige regenval. De kans op wateroverlast en schade neemt toe omdat de riolering de extreme hoeveelheden regenwater niet aankan. Tegelijkertijd zijn er meer periodes met aanhoudende warmte en droogte. Met alle nadelige gevolgen van dien. Om men te helpen met een watervriendelijke tuin, heeft Capi een range design regentonnen ontwikkeld in de Clay, Rib en Row structuur uit de Nature collectie. Mooi en functioneel!