Winnaar BORT prijs 2018!

Winnaar BORT prijs 2018

Capi Europe mag zich de trotse eigenaar noemen van de BORT prijs 2018. Deze bijzondere Tilburgse ondernemersprijs werd donderdagmiddag 21 juni uitgereikt door wethouder Berend de Vries tijdens de Haringparty bij Barge Terminal Tilburg. Graag willen wij de vakjury bedanken voor deze mooie onderscheiding. 

De BORT Prijs is een jaarlijkse prijs die uitgereikt wordt aan een ondernemer die zich op een bijzondere manier profileert binnen Tilburg en Goirle. Dit jaar met het thema; samenwerken ‘Goede ideeën bereik je samen’.

Juryrapport:
Capi Europe BV kenmerkt zich door het vermogen om te komen tot een mooi product in combinatie met bevlogen maatschappelijke betrokkenheid en verankering in Tilburg. In de bedrijfsvoering is gekozen voor samenwerken met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, gebruik van innovatieve technieken en een grote betrokkenheid bij onze leefomgeving. Het bedrijf boekt hierop mooie resultaten door duurzame relaties op te bouwen met tal van partijen en groeit snel, onder andere door reshoring, creatieve marketing en dat alles met een knipoog naar Tilburgse nostalgie. 

Related Posts

Leave a Reply