Applicatiebeheerder / IT-coördinator

Applicatiebeheerder / IT-coördinator  (ZZP, 16-24 uur per week)


Wij zijn op zoek naar een applicatiebeheerder / IT-coördinator om projecten binnen het applicatielandschap van Capi in goede banen te leiden. Denk hierbij aan ondersteuning bij de implementatie van ons nieuwe ERP-pakket, de koppeling daarvan aan het WMS, het aansluiten van klanten/leveranciers op EDI, etc. Het betreft een (tijdelijke) opdracht op ZZP basis voor 2 tot 3 dagen per week.

 Wie zijn wij?

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg waarbij levenslange garantie symbool staat voor de Nederlandse kwaliteit die we bieden. Capi is een innovatief, jong en groeiend familiebedrijf. Vooruitgang zit in de genen van Capi. Zo kijken we altijd verder naar nieuwe mogelijkheden om te groeien, misschien wel met jouw talent! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘Grow a greener life.’ Hiermee werken we niet alleen aan een betere toekomst voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.

 Jouw rol

Werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende taken:

 • Samen met de projectleiders nadrukkelijk betrokken zijn bij de implementatie en/of upgrade van ERP, WMS, E-commerce platform e.d.
 • Bijdragen leveren aan een hogere automatiserings- en digitaliseringsgraad van het concern.
 • Testen van nieuwe functionaliteiten en deze uitrollen/implementeren.
 • Samen met key-users en softwareleveranciers op zoek gaan naar verbeteringen in de dagelijkse processen met behulp van o.a. het ERP-systeem.

Functie-eisen:

 • Je hebt voldoende relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt ervaring met ERP (Bij voorkeur Microsoft D365 BC) en WMS systemen en bijbehorende logistieke en handels processen.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, waardoor je makkelijk schakelt tussen de verschillende afdelingen.
 • Je bent analytisch sterk en denkt procesmatig, je anticipeert op problemen en denkt in structurele oplossingen.
 • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen.
 • Je houdt van een dynamische functie met veel afwisseling.
 • Je bent continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het automatiseringslandschap.
 • Je hebt kennis van het Microsoft platform.
 • Ervaring met Power BI is een pré.

Wat bieden wij jou?

Bij Capi bieden we een baan binnen een dynamische omgeving met een hecht team en informele werksfeer. Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk en de bloempotten die wij in Nederland ontwikkelen worden 100% klimaatneutraal geproduceerd.

In ons moderne pand is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitness zaal en op dinsdag avond deel te nemen aan outdoor hardlooptraining. Iedere week wordt er vers fruit en soep ter beschikking gesteld en naast de maandelijkse borrel organiseren we op speciale dagen leuke dingen. Zo staan we bijvoorbeeld stil bij complimenten dag en serveren we pompoensoep met Halloween. Op deze manier zorgen we ervoor dat er op de werkvloer ruimte is voor vitaliteit.

Daarnaast houden wij iedereen graag betrokken bij het bedrijf door middel van showroom sessies waarbij de directie je bijpraat over belangrijke ontwikkelingen binnen Capi.

Interesse?

Reageer dan direct via de sollicitatiebutton en vermeld hierbij dat het om deze ZZP opdracht gaat. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de opdracht of over werken bij Capi Europe dan kun je contact opnemen met onze hr afdeling via hr@capi-europe.com

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
HR@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld