Applicatie support specialist

Applicatie support specialist (full-time)

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat onze organisatie de applicaties optimaal benut? Zie jij kansen voor verbetering en wil je deze ook graag toepassen? Dan is de rol van applicatie support medewerker bij Capi Europe echt iets voor jou!

Wie zijn wij?

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg waarbij levenslange garantie symbool staat voor de Nederlandse kwaliteit die we bieden. Capi is een innovatief, jong en groeiend familiebedrijf. Vooruitgang zit in de genen van Capi. Zo kijken we altijd verder naar nieuwe mogelijkheden om te groeien, misschien wel met jouw talent! Samen met je collega’s ga je werken aan de missie van Capi Europe: ‘Grow a greener life.’ Hiermee werken we niet alleen aan een betere toekomst voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.

Jouw rol

Als Applicatie Support medewerker analyseer jij de problemen waar jouw collega’s tegenaan lopen. Jij bent de go-to wanneer het ERP of WMS systeem niet helemaal lekker draait, bekijkt wat er mis gaat en zet dit bij de desbetreffende software leverancier uit. Daarnaast maak jij als communicatieve spil tussen de software leveranciers en je collega’s de vertaalslag van de wensen van de organisatie en de mogelijkheden binnen de applicaties op een functioneel niveau.

Even sparren? Onze collega Remi kan je alles vertellen over de processen binnen Capi Europe. Vanwege zijn betrokkenheid in de aanloop naar dit project weet hij precies wat er nodig is om te excelleren in deze rol! Daarnaast werken wij samen met Thijs die een echte expert is op het gebied van IT.

Functie-eisen:

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfskunde of IT
 • Je krijgt energie van het werken met mensen en (bedrijfs)processen
 • Je hebt affiniteit met IT(-applicaties)
 • Je hebt kennis van bedrijfskundige processen

Wat bieden wij jou?
Bij Capi Europe bieden we een baan binnen een dynamische omgeving met een hecht team en informele werksfeer. Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk en de bloempotten die wij in Nederland ontwikkelen worden 100% klimaatneutraal geproduceerd. 

In ons moderne pand is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitness zaal, iedere week wordt er vers fruit ter beschikking gesteld en naast de maandelijkse borrel organiseren we op speciale dagen leuke dingen. Zo staan we bijvoorbeeld stil bij complimenten dag en serveren we pompoensoep met Halloween. Op deze manier zorgen we ervoor dat er op de werkvloer ruimte is voor vitaliteit.

Daarnaast houden wij iedereen graag betrokken bij het bedrijf door middel van showroom sessie’s waarbij de directie je bijpraat over belangrijke ontwikkelingen binnen Capi Europe. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij:

 • Een warm welkom door ruim 75 enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in Tilburg
 • Een internationale werkomgeving met een informele werksfeer
 • Ruimte voor groei op het gebied van vakinhoud en verantwoordelijkheid
 • Personeelskorting op onze producten. Pas op! Je hele huis staat straks vol met potten en planten
 • Pensioenregeling waarin je geen eigen bijdrage betaalt
 • Regelmatig leuke feestjes, borrels en andere gezellige activiteiten
 • Wij zorgen ervoor dat je fit blijft: maak gebruik van ons fietsplan, de interne sportruimte en wekelijkse hardlooptraining
 • Jaarlijks 25 verlofdagen

Interesse?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of over werken bij Capi Europe dan kun je contact opnemen met onze hr afdeling via hr@capi-europe.com

Interesse?
Stuur je CV & Motivatie naar:
HR@capi-europe.com

Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg, Nederland

Tel. +31 13 511 50 50

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld